Buzz

«Maps to the Stars»: O νέος Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ είναι ακατάλληλος για ανηλίκους

στα 10

Η σάτιρα του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ «Maps to the Stars» είναι έτοιμη και ήδη ακατάλληλη, σύμφωνα με την αμερικανική επιτροπή λογοκρισίας. Με απλά λόγια: ο Κρόνενμνπεργκ που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε.

«Maps to the Stars»: O νέος Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ είναι ακατάλληλος για ανηλίκους
O Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ με τον Τζον Κιούζακ και την Ολίβια Γουίλιαμς στα γυρίσματα του «Maps to the Stars»

Με το χαρακτηρισμό «Ακατάλληλο για ανηλίκους κάτω των 17 ετών, απαραίτητη η γονική συναίνεση» ξεκινάει την καριέρα του το νέο φιλμ του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ «Maps to the Stars» που η λογική το θέλει να κάνει την πρεμιέρα του στο επερχόμενο Φεστιβάλ των Καννών, συνεχίζοντας έτσι το σερί του σκηνοθέτη, τρία χρόνια μετά την πρεμιέρα στην Κρουαζέτ του «Cosmopolis».

Το «Maps to the Stars» περιέχει σύμφωνα με την MPAA «σκληρή, ενοχλητική βία και σεξουαλικό περιεχόμενο, γυμνό, γλώσσα και μερικά ναρκωτικά», όλα όσα δηλαδή περιμένει κανείς από τη σάτιρα του Μπρους Βάγκνερ που ο Κρόνενμπεργκ μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ως «ένα σύγχρονο παραμύθι που εξερευνά την εμμονή της κοινωνίας με τους celebrities».

Το φιλμ παρακολουθεί τη ζωή της οικογένειας Βάις. Τον πατέρα που τον υποδύεται ο Τζον Κιούζακ, ο οποίος είναι ψυχοθεραπευτής και διάσημος για τα βιβλία αυτοβοήθειας που τον έχουν κάνει εκατομμυριούχο. Τη μητέρα που είναι η Ολίβια Γουίλιαμς, μάνατζερ του 13χρονου γιου της, ενός τηλεοπτικού αστέρα ο οποίος έχει μόλις βγει από αποτοξίνωση. Και την κόρη που είναι η Μια Γουασικόφσκα, η οποία μόλις έχει βγει από ψυχιατρική κλινική και κάνει παρέα με έναν νέο ηθοποιό (αυτός είναι ο Ρόμπερτ Πάτινσον), ο οποίος δουλεύει ως οδηγός λιμουζίνας. Γύρω τους παρακολουθούμε ακόμη τη ζωή της Αβάνα, μια από τις ασθενείς του πατέρα της οικογένειας (την υποδύεται η Τζούλιαν Μουρ), η οποία είναι ηθοποιός και ονειρεύεται να γυρίσει ένα ριμέικ της ταινίας που έκανε την μητέρα της (την υποδύεται η Σάρα Γκέιντον) σταρ τη δεκαετία του '60 και η οποία μητέρα επιστρέφει στα όνειρα της κόρης της για να την καταδιώξει...

Στο «Maps to the Stars» πρωταγωνιστούν οι Τζον Κιούζακ, Τζούλιαν Μουρ, Μία Γουασικόφσκα, Ρόμπερτ Πάτινσον, Ολίβια Γουίλιαμς και Σάρα Γκόρντον.

2

Διαβάστε ακόμη: