Buzz

The white wine came up with the fish...

στα 10

Αν μπεις στο επίσημο site του «Mank» του Ντέιβιντ Φίντσερ, δεν θα θελήσεις να ξαναβγείς ποτέ.

The white wine came up with the fish...

Φυσικά δεν έχει ένα αναμενόμενο url. Αντίθετα, το υλικό της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Φίντσερ, «Mank», βρίσκεται στη διεύθυνση thewhitewinecameupwiththefish.com.

Διαβάστε εδώ την κριτική του Flix για το «Mank» του Ντέιβιντ Φίντσερ

mank 607

Εκεί βρίσκουμε μόνο δύο πράγματα, αλλά... σε αφθονία. Το μουσικό score που έγραψε ο Τρεντ Ρέζνορ για το «Mank», που σε τίποτε δεν θυμίζει τη γνώριμη μουσική του ούτε, φυσικά, τους Nine Inch Nails - αντίθετα, είναι ένα πραγματικό κινηματογραφικό score, έτοιμο για Οσκαρ, βγαλμένο από την παράδοση της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, των μελοδραμάτων, του μεγάλου σινεμά. Και 211 ασπρόμαυρες φωτογραφίες που, πραγματικά, σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή, σε μια άλλη ζωή. Κάποιες που μοιάζει να είναι stills από την ταινία και πολλές από backstage, από τα γυρίσματα, από τα props, τα κοστούμια, τα αξεσουάρ. Ενα ασπρόμαυρο αριστούργημα που κάνει κάθε περιγραφή να μοιάζει φτωχή.

Δείτε παρακάτω τη νέα, σε απ' ευθείας σύνδεση με τον «Πολίτη Κέιν», αφίσα του «Mank» και περιπλανηθείτε, για ώρα, στο thewhitewinecameupwiththefish.com. Θα σας δούμε εκεί, θα φοράμε τα καλά μας.

mank poster 607