Buzz

Περίσσευμα αντρίλας! Νέο τρέιλερ «Και οι 7 Ηταν Υπέροχοι»

στα 10

Από την άγρια Δύση, από εκείνο το «όπως παλιά», αλλά με νέο νεύρο στη σκηνοθεσία, έρχεται το δεύτερο τρέιλερ του «Magnificent Seven», καυτό σαν το καλοκαίρι.

Περίσσευμα αντρίλας! Νέο τρέιλερ «Και οι 7 Ηταν Υπέροχοι»

Με την πόλη του Ρόουζ Κρικ κάτω από το σκοτεινό έλεγχο του Μπαρθόλομιου Μπόουτζ, οι απελπισμένοι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από επτά κακοποιούς, κυνηγούς κεφαλών, απατεώνες και οπλισμένους άνδρες: είναι επτά, ο Σαμ Τσίσολμ (Ντενζέλ Γουόσινγκτον), ο Τζος Φάραντεϊ (Κρις Πρατ), ο Γκουντνάιτ Ρομπισό (Ιθαν Χοκ), ο Τζακ Χορν (Βίνσεντ Ντ' Ονόφριο), ο Μπίλι Ροξ (Μπιουνγκ-Χαν Λι), ο Βάσκεζ (Μανουέλ Γκαρσία-Ράλφο) κι ο Ρεντ Χάρβεστ (Μάρτιν Σένσμάιερ) κι είναι υπέροχοι! Οσο η πόλη προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση που έρχεται, η ομάδα των 7 μοιάζει να πολεμάει για κάτι περισσότερο από τα χρήματα.

Δείτε ακόμη: Ο Κρις Πρατ μας ξεναγεί στα γυρίσματα του «Guardians of the Galaxy Vol. 2»

magnificent seven 607

Δεκαπέντε χρόνια μετά την «Ημέρα Εκπαίδευσης» που χάρισε στον Ντενζέλ Γουόσινγκτον το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου και στον Ιθαν Χοκ τη μοναδική του υποψηφιότητα για Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, οι δύο ηθοποιοί ξανασυναντιούνται σε ταινία του Αντουάν Φουκουά, φέρνοντας μαζί τους πέντε ακόμη φίλους προκειμένου να φτιάξουν τη συμμορία του νέου «Και οι 7 Ηταν Υπέροχοι», που έρχεται να συναγωνιστεί το «The Magnificent Seven» του Τζον Στέρτζες του 1960, το οποίο με τη σειρά του ήταν βασισμένο στους «Επτά Σαμουράι» του Ακίρα Κουροσάουα.

Διαβάστε ακόμη: Χριστιανοί στα όπλα! Οι Αμερικάνοι θέλουν τον Ντένζελ Γουάσινγκτον να παίξει το Χριστό!

The Magnificent Seven 607

Το γουέστερν εποχής του Φουκουά - γραμμένο και από τον Νικ Πιτσολάτο του «True Detective» - είναι προγραμματισμένο να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου, ομοίως και στις ελληνικές από τη Feelgood, ενώ οι φήμες θέλουν την ταινία και τους υπέροχους επτά πρωταγωνιστές της να περνούν πρώτα, άοπλοι, από το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας. Πριν λίγους μήνες, το πρώτο τρέιλερ του «Και οι 7 Ηταν Υπέροχοι», μάς έβαλε στο κλίμα του κλασικού, σκονισμένου, γεμάτου τεστοστερόνη και μοιραίες, λιγόλογες ατάκες, γουέστερν, με μια μοντέρνα νότα στη σκηνοθεσία της δράσης.

Δείτε παρακάτω το δεύτερο τρέιλερ του «Και οι 7 Ηταν Υπέροχοι», με έμφαση, αυτή τη φορά, κυρίως στον ήρωα του Κρις Πρατ (πάντα ευπρόσδεκτη επιλογή) και τους ταιριαστούς ήχους του «The House of the Rising Sun» στο φόντο.

The Magnificent Seven 607

The Magnificent Seven 607

magnificent seven 607

magnificent seven 607

Διαβάστε ακόμη:


Magnificent Seven Poster 607