Industry

Το «Magic Mike XXL» είχε δικό του άρμα στο Gay Pride Parade του Λος Αντζελες

στα 10

Με επικεφαλής τον Τσάνινγκ Τέιτουμ, τ' αγόρια του «Magic Mike XXL» χόρεψαν και γιόρτασαν στο Gay Pride Parade του Λος Αντζελες, ανεβάζοντας τις θερμοκρασίες αλλά και την ορατότητα της 3ήμερης εκδήλωσης!

Το «Magic Mike XXL» είχε δικό του άρμα στο Gay Pride Parade του Λος Αντζελες

Το Σαββατιάτικο Athens Pride ήταν και θεαματικό κι επιτυχημένο, είχε και κοσμοσυρροή και γιορταστική διάθεση και ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο στους επώνυμους παριστάμενους και τους συμμετέχοντες. Αλλά η Αθήνα - κι η Ελλάδα - έχει ακόμα δρόμο να κάνει για να «πάρουν θέση» μαζικά οι διάσημοι άνθρωποι του entertainment, εκείνοι ακριβώς που παρασύρουν μαζί τους και την κοινή γνώμη και την ευρεία ενημέρωση. Θα γίνει κι αυτό σιγά-σιγά, αλλά σε άλλες μεγάλες πόλεις του κόσμου είναι ήδη κεκτημένο. Το 3ήμερο Gay Pride Parade του Λος Αντζελες που έγινε το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αξιοποίησε το «Magic Mike XXL» για να μεγιστοποιήσει τη δημοσιότητά του. Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο Ματ Μπόμερ κι ο Ανταμ Ροντρίγκες επάνδρωσαν με ενθουσιασμό το άρμα της ταινίας, χόρεψαν, δε γδύθηκαν, αλλά έμοιασαν να το διασκεδάζουν έντονα. Το ίδιο κι οι παριστάμενοι που πόσταραν μανιωδώς φωτογραφίες και βίντεο από το performance - δείτε τα παρακάτω. Το «Magic Mike XXL» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Ιουλίου από την Tanweer.

Διαβάστε ακόμη:

When "Pony" came on the speakers of the #MagicMikeXXL float at #LAPride, @channingtatum and Matt Bomer just had to bust out some moves.

A photo posted by Magic Mike XXL (@magicmikemovie) on

For the fans... #MattBomer #ChanningTatum #AdamRodriguez #wehopride #LAPrideParade #MagicMikeXXL

A photo posted by Eric Charbonneau (@lestudiophoto) on

Um so this just happened #MagicMikeintheFlesh @channingtatum Best. Day. Ever. #MagicMikeXXL #GayPride2015

A video posted by Waylynn Lucas (@waylynnlucas) on