Buzz

Είδαμε το 2o trailer του «Magic Mike XXL» κι έχουμε μόνο μία απορία: που ψωνίζει ο Τζο Μανγκανιέλο;

στα 10

To 2o trailer του «Magic Mike» είναι γεμάτο σεξουαλικά υπονοούμενα κι έναν Τζο Μανγκανιέλο να κάνει πρόβα στο στριπτίζ του σε τοπικό μίνι μάρκετ. Που είπαμε ότι βρίκεται αυτό;

 Είδαμε το 2o trailer του «Magic Mike XXL» κι έχουμε μόνο μία απορία: που ψωνίζει ο Τζο Μανγκανιέλο;

Το 2012, το «Magic Mike» του Στίβεν Σόντερμπεργκ κατάφερε να μας κερδίσει, παρόλες τις επιφυλλάξεις μας, και να αποδείξει με ένα έξυπνο σενάριο που βασίζεται ελαφρά στην αληθινή ζωή του Τσάνινγκ Τέιτουμ και μία δεμένη παρέα πρωταγωνιστών ότι είναι κάτι παραπάνω από όσα πιάνει το μάτι. Οχι ότι το διψασμένο κοινό για γυμνασμένους κοιλιακούς είχε παράπονο.

Δείτε ακόμη: The real Magic Mike: δείτε βίντεο από τις strip-tease μέρες του Τσάνινγκ Τέιτουμ

Τι άλλο θα μπορούσε να πετύχει το sequel; Ας κρατήσουμε το μυαλό και τα μάτια ανοιχτά και θα δούμε. Το «Magic Mike XXL» σκηνοθετεί αυτή τη φορά το δεξί χέρι του Σόντερμπεργκ, ο Γκρεγκ Τζέικομπς, ενώ η υπόθεση θέλει τους πρωταγωνιστές (Tσάνινγκ Τέιτουμ, Τζο Μανγκανιέλο, Ματ Μπόμερ, Κέβιν Νας, Ανταμ Ροντρίγκες και Γκαμπριέλ Ιγκλέσιας) να ταξιδεύουν από την Τάμπα στο Myrtle Beach για ένα συνέδριο στριπτίζ.

magic mike xxl poster 607

Είχαμε πάρει μία πρώτη γεύση από το «Magic Mike XXL» από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, ενώ μια σειρά από πόστερ συνέχισαν την... καυτή προώθηση, κάνοντας το viral τους γύρο στο δίκτυο.

Τώρα, ένα δεύτερο trailer, γεμάτο σεξουαλικά υπονοούμενα, αρκετό χιούμορ και ακόμα περισσότερα λικνίσματα από τα αγόρια, υπόσχεται να ξεσηκώσει τις και τους φανς. Ειδικά όταν ο Τζο Μανγκανιέλο αποφασίζει να πάρει ένα μπουκάλι νερό από ψυγείο μίνι μάρκετ και ταυτόχρονα να κάνει practice στην strip-tease ρουτίνα του...

Δείτε το:

.

Διαβάστε ακόμα: