Buzz

You' re welcome! Πρώτο τρέιλερ για το «Magic Mike XXL»

στα 10

Μπορεί να μην έχει Μάθιου ΜακΚόναχεϊ και Σόντερμπεργκ, αλλά το σίκουελ του «Magic Mike» έχει Τσάνινγκ Τέιτουμ, άφθονα σμιλεμένα γυμνά κορμιά και XXL μέγεθος.

You' re welcome! Πρώτο τρέιλερ για το «Magic Mike XXL»

Την αφίσα του «Magic Mike XXL» (δείτε την παρακάτω), σίγουρα δεν τη λες διακριτική. Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, γυμνός από τη μέση και πάνω δείχνει με νόημα τον καβάλο του με την απαστράπτουσα επιγραφή «coming»! Το σίκουελ του «Magic Mike» έρχεται την 1η Ιουλίου και το τρέιλερ μόλις έφτασε, κι αυτό κάθε άλλο παρά ντροπαλό. Ο Τσάνινγκ μαστορεύει (ημίγυμνος ξανά ο άτιμος) το δοκάρι του στην αποθήκη, ώσπου ικανοποιημένος μετατρέπει τη σπίθα σε φωτιά σ' ένα χορευτικό ξέσπασμα, ο Τζο Μανγκανιέλο ανοίγει ένα αναψυκτικό που χύνεται αφρίζονται ακριβώς ανάμεσα στα πόδια του, τέτοια διασκεδαστικά. Γιατί, ναι, το «Magic Mike XXL», χωρίς τον Στίβεν Σόντερμπεργκ στο ρόλο του σκηνοθέτη αλλά σε... όλους τους άλλους (διευθυντής φωτογραφίας, οπερατέρ, μοντέρ), γραμμένο και πάλι από τον Τσάνινγκ Τέιτουμ και τη Ριντ Κάρολιν, μοιάζει να ξεχνά τα υπαρξιακά ζητήματα του Μάικ της πρώτης ταινίας και να ξεφαντώνει μόνο, στην πίστα, έξω από την πίστα, στα δωμάτια, τα μπαρ και τα ψιλικατζίδικα, καθώς τ' αγόρια αφήνουν την Τάμπα για τη Νότια Καρολίνα για να παρακολουθήσουν ένα... συνέδριο για στρίπερ!

Το φιλμ σκηνοθετεί το δεξί χέρι του Σόντερμπεργκ, ο Γκρεγκ Τζέικομπς, ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ ως Ντάλας δεν είναι πια εδώ, οι υπόλοιποι όμως παραμένουν, εκτός από τον Τέιτουμ και τον Μανγκανιέλο, ο Ματ Μπόμερ, ο Κέβιν Νας, ο Ανταμ Ροντρίγκες κι ο Γκαμπριέλ Ιγκλέσιας, με το γυναικείο ενδιαφέρον να μονοπωλεί αυτή τη φορά η Αμπερ Χερντ. Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ από το «MMXXL» και φέρτε το καλοκαίρι νωρίτερα.

Διαβάστε ακόμη:

magic mike xxl poster 607