Buzz

O Γούντι Αλεν πάει... ρομαντζάδα! Τρέιλερ για το «Magic in the Moonlight»

στα 10

Με φανερά ρομαντική διάθεση και ένα αξιολάτρευτο πρωταγωνιστικό ζευγάρι, ο Γούντι Αλεν βολτάρει στην Κυανή Ακτή και στα... θαύματα στο τρέιλερ του «Magic in the Moonlight». Το οποίο δυστυχώς θυμίζει επικίνδυνα το «Scoop».

O Γούντι Αλεν πάει... ρομαντζάδα! Τρέιλερ για το «Magic in the Moonlight»

Μπορεί το «Θλιμμένη Τζάσμιν» να ήταν η τονωτική ένεση που χρειαζόταν η φιλμογραφία του Γούντι Αλεν, ώστε να μην χαρακτηριστεί αντιστρόφως ανάλογη σε ποιότητα από την ποσότητά της, αλλά να που η ακριβώς επόμενη ταινία του δεν είναι ακριβώς αυτό το φιλμ που όλοι περιμέναμε.

Ρετρό, τζαζ, ποτισμένο από την ομορφιά της Νότιας Γαλλίας, τη βραχνάδα στη φωνή της Εμα Στόουν (εν ελλείψει της Σκάρλετ!), τη βρετανική γοητεία του Κολιν Φερθ και μερικές στιγμές υπέροχα φωτογραφημένης ομορφιάς, το τρέιλερ του «Magic in the Moonlight» θυμίζει επικίνδυνα το «Scoop» (μια από τις χειρότερες ταινίες του), επαναφέρει το θέμα της «πνευματικότητας» από το «Θα Συναντήσεις Ενα Ψηλό Μελαχρινό Αντρα» (μια από τις χειρότερες ταινίες του), άντε πάλι πίσω στην «Κατάρα του Πράσινου Σκορπιού» (εντάξει, όχι μια από τις χειρότερες ταινίες του) και να και μια κόπια της βόλτας στο πλανητάριο που κάποτε έκανε ο Αλεν με την Κίτον στο «Μανχάταν» (αριστούργημα) για να ολοκληρωθεί ένας φόρος τιμής στο ίδιο το σινεμά του. Ή απλά για να επιβεβαιωθεί το γεγονός πως όταν δεν έχεις ιδέες, μπορείς απλά να επαναλαμβάνεσαι...

Περιμένοντας ολόκληρη την ταινία (και αναζοπύρωση του σκανδάλου «Γούντι Αλεν»), δείτε εδώ το τρέιλερ του «Magic in the Moonlight» και παρακάτω μερικές νέες φωτογραφίες και ένα (αποτυχημένο - και ευγενικά το λέμε) πόστερ:


2

2

2

2

2

Διαβάστε ακόμη: