Buzz

Ο Μαντς Μίκελσεν είναι ένας αδίστακτος εκτελεστής στο τρέιλερ του «Polar»

στα 10

Η νέα ταινία του Netflix βασίζεται στο κόμικ «Polar: Came from the Cold» του Βίκτορ Σάντος.

Ο Μαντς Μίκελσεν είναι ένας αδίστακτος εκτελεστής στο τρέιλερ του «Polar»

Κάτι συμβαίνει με τον Μαντς Μίκελσεν και τα χιόνια: Μετά το «Arctic», που έκανε την πρεμιέρα του στο περσινό Φεστιβάλ Καννών, ο Δανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο «Polar», ακόμα μια ταινία που ο τίτλος της παραπέμπει σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός…

Αυτή τη φορά, όμως, πρόκειται για μια ξέφρενη ταινία δράσης του Netflix, η οποία βασίζεται στο graphic novel του Βίκτορ Σάντος με τίτλο «Polar: Came from the Cold».

Ο Μίκελσεν υποδύεται έναν πληρωμένο δολοφόνο, ίσως τον καλύτερο του κόσμου, ονόματι Ντάνκαν Βίζλα (γνωστό επίσης με το ψευδώνυμο The Black Kaiser), ο οποίος έχει πλέον αποσυρθεί σε μια μικρή απομονωμένη πόλη, αναζητώντας επιτέλους γαλήνη και ηρεμία. Δυστυχώς, όμως, τα σχέδιά του θα ανατραπούν, καθώς θα αναγκαστεί να επανέλθει στη δράση, όταν οι πρώην εργοδότες του τον επικηρύσσουν στέλνοντας εναντίον του μια στρατιά νεότερων εκτελεστών.

Διαβάστε ακόμη: Winter is coming: Τρέιλερ για το «Arctic» με τον Μαντς Μίκελσεν

Polar 607

Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε (αλλά και η ίδια η υπόθεση) αναδίδει κάτι από την ατμόσφαιρα, τη βίαιη δράση και το ανελέητο πιστολίδι του «John Wick», κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό, ειδικά με τον Μίκελσεν ως πρωταγωνιστή.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Σουηδός Γιόνας Ακερλουντ, γνωστός βιντεοκλιπάς αλλά και δημιουργός του πρόσφατου «Lords of Chaos», ενώ δίπλα στον Μίκελσεν συμπρωταγωνιστούν οι Βανέσα Χάτζενς, Κάθριν Γουίνικ, Ματ Λούκας, Τζόνι Νόξβιλ και Ρίτσαρντ Ντρέιφους.

Το «Polar» θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 25 Ιανουαρίου και μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Polar 607