Buzz

Κάν’ το όπως ο Mad Max… Φτιάξε κι εσύ τη δική σου κιθάρα φλογοβόλο!

στα 10

Τώρα μπορείτε κι εσείς να αναπαράγετε μια από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές του «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής». Αλλά σας συμβουλεύουμε: Don’t try this at home!

Κάν’ το όπως ο Mad Max… Φτιάξε κι εσύ τη δική σου κιθάρα φλογοβόλο!

Ηταν μία από τις πολλές εντυπωσιακές σκηνές ανθολογίας στην εκρηκτική περιπέτεια που λέγεται «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής». Ποιος δεν θυμάται άραγε την εξωπραγματική εμφάνιση του κιθαρίστα από την κόλαση που ροκάρει σαν να μην υπάρχει αύριο εκτοξεύοντας φλόγες από την κιθάρα του, ενώ βρίσκεται πάνω σε ένα μεταλλαγμένο όχημα εν κινήσει;

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με μια ανάλογη εμφάνιση, ο Βρετανός Κόλιν Φέρζι, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως υδραυλικός, κινηματογραφιστής, κασκαντέρ, youtuber και (τρελός) εφευρέτης, σας δίνει λεπτομερείς οδηγίες για το πώς μπορείτε να κατασκευάσετε μόνοι σας μια κιθάρα παρόμοια με αυτή της ταινίας! Κι επιπλέον, σας κάνει και μια δωρεάν επίδειξη, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, άφλεκτο στούντιο!

Περιττό να πούμε ότι όσο κι αν ακούγεται ελκυστικό καλό θα ήταν να μην το δοκιμάσετε μόνοι σας, αν δεν έχετε έναν ανάλογα ασφαλή χώρο ή τουλάχιστον έναν πυροσβεστήρα δίπλα σας!

Δείτε τα δύο βίντεο παρακάτω και... don’t try this at home!



Διαβάστε ακόμη