Buzz

Η νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν θα έχει τίτλο «Trap»

στα 10

Μπορεί να μη γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες αλλά ο Σιάμαλαν αποκάλυψε πως θα είναι ένα θρίλερ το οποίο θα εξελίσσεται κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας.

Η νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν θα έχει τίτλο «Trap»

Μπορεί η τελευταία ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν «Χτύπος στην Καλύβα» να κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγους μήνες στις αίθουσες, αλλά ο σκηνοθέτης βρίσκεται ήδη στις στα πρώτα στάδια παραγωγής του νέου του πρότζεκτ. Ο Σιάμαλαν είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό πως η νέα ταινία θα έχει τίτλο «Trap», αλλά ο ίδιος δεν είχε αποκαλύψει τίποτα περισσότερο.

Πριν λίγο καιρό όμως ο Σιάμαλαν μίλησε στο CineEurope αποκάλυψε μερικές νέες λεπτομέρειες για την επερχόμενη ταινία του, λέγοντας απλά ότι είναι ένα «ψυχολογικό θρίλερ που διαδραματίζεται σε μια συναυλία».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντέιβ Μπαουτίστα θέλει να κάνει στροφή στην ποιότητα

Shyamalan 616

Προς το παρόν, λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για το «Trap», το οποίοι ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο και πρόκειται να είναι η δέκατη έκτη μεγάλου μήκους ταινία του Σιάμαλαν, η οποία θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2024. «Εχω μια νέα ιδέα την οποία άρχισα να γράφω. Η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2024 και θα είναι πολύ, πολύ συναρπαστική. Είναι ένα θρίλερ. Είναι πολύ ασυνήθιστο και πολύ καινούργιο σε σύγκριση με αυτό που προσπαθώ να κάνω [πρόσφατα], αλλά νιώθω πολύ ενθουσιασμένος με την ιστορία, τόσο πολύ που ανυπομονώ να σας τη πω», είχε πει στο NME.

Και συνέχισε λέγοντας πως «αλλά θα σας πω αυτό, πως η οπτική γωνία της ιστορίας είναι αυτό που την κάνει τόσο συναρπαστική. Η ιστορία μπορεί να είναι κάτι που έχετε ξαναδεί, αλλά η γωνία είναι πολύ, πολύ μοναδική – η οπτική της γωνία.»