Buzz

Nαι, της πάει πολύ: η Λούσι Μπόιντον θα ερμηνεύσει την Μαριάν Φέιθφουλ

στα 10

H πρωταγωνίστρια του «Bohemian Rhapsody» και του «Sing Street», τώρα θα αποδείξει τη δική της (σπαραχτική) πρωταγωνιστική φωνή.

Nαι, της πάει πολύ: η Λούσι Μπόιντον θα ερμηνεύσει την Μαριάν Φέιθφουλ

Τα τελευταία χρόνια, η Λούσι Μπόιντον έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε δευτεραγωνιστκούς ρόλους: δίπλα στον Ράμι Μάλεκ στο «Bohemian Rhapsody», ως το ερωτικό ενδιαφέρον του νεαρού ήρωα στο «Sing Street», ως τη δολοπλόκο girlfriend στο τηλεοπτικό «The Politician» του Ράιαν Μέρφι.

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα της όμως να διεκδικήσει το ρόλο της πρωταγωνίστριας και μάλιστα επιλέγοντας μία ηρωίδα με αληθινή και σημαντική και σπαραχτική ιστορία.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε, η Μπόιντον διεκδίκησε και κέρδισε την ευκαιρία να ερμηνεύσει την Μαριάν Φέιθφουλ, σε μία κινηματογραφική βιογραφία που δεν έχει ακόμα τίτλο. Η Μπόιντον θα κρατήσει παράλληλα και το credit του executive producer.

Διαβάστε κι αυτό: Η κριτική του Flix για το «Faithfull», το ντοκιμαντέρ της Σαντρίν Μπονέρ για την Μαριάν Φέιθφουλ

Lucy Boynton Marianne Faithful 607

Κανείς ακόμα δεν έχει αναφερθεί στο αν η ταινία θα στηρίζεται στην αυτοβιογραφία της Φέιθφουλ («Faithfull: An Autobiography») μία ωμή ροκ ιστορία δόξας, ξέφρενων νιάτων, εθισμού, προδοσίας, μοναξιάς, αυτοκαταστροφής (αν δεν την έχετε διαβάσει, σας τη συνιστούμε), ή σε πρωτότυπο σενάριο, όπως επίσης δεν γνωρίζουμε αν έχει κάποιος διεκδικήσει κι αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Ενας από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που βίωσαν στη διαπασών την ξέφρενη ζωή και τις καταχρήσεις των ’60s, και κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει για να τα διηγηθεί αλλά και να επανεφεύρει τον εαυτό της, με μια εντυπωσιακή επανεκκίνηση καριέρας, η Μαριάν Φέιθφουλ έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για το περιπετειώδες παρελθόν της.

Lucy Boynton Marianne Faithful 607 2

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε μία ταινία που θα καταφέρει να τρυπώσει δημιουργικά στην ψυχοσύνθεση μίας τραγικής φιγούρας κι όχι μόνο μία αφήγηση για τη μάχη των νεανικών της χρόνων με τη δημοσιότητα και τον εθισμό της στα ναρκωτικά, την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Μικ Τζάγκερ, τα σκάνδαλα, τις συλλήψεις και την περίοδο που ζούσε κυριολεκτικά στον δρόμο.

Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι η επιλογή πρωταγωνίστριας είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Αλλά η Μπόιντον έχει μία ευαισθησία στο βλέμμα, μία ακαταμάχητη λάμψη, αλλά και μία φυσική συστολή, που μοιάζουν να κουμπώνουν ιδανικά με την περσόνα της Φέιθφουλ.

Διαβάστε περισσότερα: