Buzz

Αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε... Ο Λουί Γκαρέλ είναι έτοιμος για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο!

στα 10

Στις 5 Νοεμβρίου ξεκινούν τα γυρίσματα στο Παρίσι της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του Λουί Γκαρέλ. Με καρδιοχτύπια, εντός και εκτός σετ...

Αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε... Ο Λουί Γκαρέλ είναι έτοιμος για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο!

Αφού θήτευσε εξαντλητικά στο σύγχρονο γαλλικό σινεμά και έγινε ο αγαπημένος των Γάλλων δημιουργών, ο Λουί Γκαρέλ ετοιμάζεται για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο που έρχεται να επιβεβαιώσει ότι οι τρεις πολυβραβευμένες μικρού μήκους ταινίες του («Mes Copains» του 2008 με συμμετοχή στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στις Κάννες, «La Règle de Trois» του 2012 με το βραβείο Jean Vigo και συμμετοχή στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο και το «The Little Tailor» με το βραβείο Καλύτερης Μικρού Μήκους Ταινίας στα Σεζάρ του 2011) δεν ήταν απλά και μόνο υπόθεση... hype.

To «Les Deux Amies» υπογράφεται σεναριακά από τον ίδιο τον Γκαρέλ και τον Κριστόφ Ονορέ (στα «Τραγούδια της Αγάπης» του οποίου γνωρίσαμε για τα καλά τον νεαρό ηθοποιό, γιο του θρυλικού Φιλίπ Γκαρέλ) και εμπνευσμένο από το θεατρικό «Les Caprices de Marianne» του Αλφρέντ ντε Μισέ, αφηγείται την ιστορία ενός κομπάρσου που ερωτεύεται παράφορα μια υπάλληλο σε καντίνα ενός σταθμού τρένου, η οποία κάθε βράδυ επιστρέφει για να κοιμηθεί σε ένα κελί φυλακής...

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο - φυσικά - κρατάει ο ίδιος ο Γκαρέλ, ενώ το αντικείμενο του πόθου του θα υποδυθεί η διάσημη Ιρανή ηθοποιός Γκολσιφτέ Φαραχανί. Μαζί τους και ο Βενσάν Μακέν, από τη νέα γενιά των Γάλλων ηθοποιών και δημιουργών σε μια ταινία που υποστηρίζεται από το Canal+ και το Arte και αναμένεται, με το που είναι έτοιμη, να χτυπήσει ένα μεγάλο Φεστιβάλ που δεν θα χάσει την ευκαιρία να προσφέρει στο κοινό λίγο ακόμη Λουί Γκαρέλ.

Πολύ σύντομα ελπίζουμε να δούμε τον Λουί Γκαρέλ να κλέβει την παράσταση στο «Saint Laurent» του Μπερτράν Μπονελό, στο ρόλο του εραστή του Ιβ Σεν Λοράν, Ζακ ντε Μπασέρ και στις ελληνικές αίθουσες.

Διαβάστε ακόμη: