Buzz

Ο Μπεν Αφλεκ είναι «strong enough» στο τρέιλερ του «Live by Night»

στα 10

Είναι σκηνοθέτης. Είναι ο Μπεν Αφλεκ. Είναι το «Live by Night» που όλοι περιμένουν να φτάσει στα Οσκαρ.

Ο Μπεν Αφλεκ είναι «strong enough» στο τρέιλερ του «Live by Night»

Στην δεύτερη συνάντησή του με τον Ντένις Λεχέιν μετά το «Gone Baby Gone», ο Μπέν Αφλεκ διασκευαζει ένα ακόμη βιβλίο του συγγραφέα, το οποίο αυτή τη φορά είναι τοποθετημένο στον υπόκοσμο της δεκαετίας του '20.

Ο Μπεν Αφλεκ υποδύεται τον γιο ενός αστυνομικού στην Βοστώνη ο οποίος όμως δεν θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, αντίθετα θα βουτήξει στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος χτίζοντας μια λαμπρή καριέρα. Οταν όμως συγκρουστεί με έναν ισχυρό ντόπιο γκάνγκστερ θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την Βοστώνη αρχικά για την Τάμπα και στη συνέχεια για την Κούβα σε μια διαδρομή βίας, πτώσης και συγχώρεσης.

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2017: μπορούμε να μιλάμε ήδη για φαβορί;

live by night 607

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι Ζόι Σαλντάνα, Σιένα Μίλερ, Ελ Φάνινγκ, Κεις Κούπερ και Μπρένταν Γκλίσον, είναι μεν θεαματικό, αλλά δεν δείχνει να πηγαίνει πέρα από τα τετριμμένα μιας τέτοιας ιστορίας.

Εν τούτοις έχουμε εμπιστοσύνη τόσο στην πένα του Λεχέιν και στο ταλέντο του να εμβαθύνει και να αναλύει χαρακτήρες και κοινωνικές συνθήκες, όσο και στον ίδιο τον Μπεν, τουλάχιστον όταν δεν υποδύεται τον Μπάτμαν.

Διαβάστε ακόμη: O Μπεν Αφλεκ αναζητά ήρωες στο πρώτο τρέιλερ του «Justice League»


Δείτε εδώ και ένα ακόμη τρέιλερ του «Live by Night»:


Δείτε ακόμη: