Buzz

Love. Fight. Live. Rule. Τομ Χάρντι Χ 2 στο πρώτο τρέιλερ του «Legend»

στα 10

Το πρώτο, πληθωρικό trailer του γκανγκστερικού «Legend» θέλει τον έναν Τομ Χάρντι... καλύτερο απ' τον άλλον, στους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους των διαβόητων δίδυμων αδελφών Κρέι.

Love. Fight. Live. Rule. Τομ Χάρντι Χ 2 στο πρώτο τρέιλερ του «Legend»

Τον απολαύσαμε (αν και όχι όσο τη Σαρλίζ Θερόν Φουριόζα) στο «Mad Max: Fury Road», τον περιμένουμε στο «The Revenant» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου, στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, όμως ο Τομ Χάρντι μας επιφύλλασσε κάτι άλλο. Και κάτι άλλο. Ανάμεσα σε όλα αυτά τα πολύκροτα πρότζεκς, γύρισε αθόρυβα άλλη μία ταινία πέρσι. Το «Legend» είναι ένα γκανγκστερικό δράμα που ακολουθεί τη ζωή των διαβόητων μεγαλομαφιόζων, δίδυμων αδελφών, Ρέτζι & Ρόνι Κρέι, οι οποίοι σκορπούσαν τον τρόμο στο Λονδίνο των '50ς και '60ς.

Διαβάστε περισσότερα για το «Legend» και τους αδελφούς Κρέι εδώ.

Legend Kray brothers 607

Η ιστορία των αδελφών είχε ξανασυναντήσει την μεγάλη οθόνη το 1990 με το «The Krays» του Πίτερ Μέντακ, ο οποίος είχε επιλέξει για πρωταγωνιστές του τους αδελφούς Κεμπ (των Spandau Ballet). Εδώ όμως και τους δύο ρόλους ερμηνεύει ο Τομ Χάρντι, λόγω περισσεύματος ταλέντου και τη χρήση CGI εφέ, φυσικά.

Σκηνοθέτης του «Legend» o Mπράιαν Χέλγκελαντ, ο σεναριογράφος του «Λος Αντζελες: Εμπιστευτικό» και του «Σκοτεινού Ποταμιού» (και σκηνοθέτης των «A Knight's Tale» και «42»). Τον Τομ Χάρντι πλαισιώνουν στο καστ οι Εμιλι Μπράουνινγκ, Κρίστοφερ Εκλστον, Πολ Αντερσον, Ντέιβιντ Θιούλις, Τσαζ Παλμιντέρι, Κόλιν Μόργκαν κι ο Τάρον Ετζερτον του «Kingsman».

Το πρώτο μεγάλο τρέιλερ του «Legend» που κυκλοφόρησε είναι γεμάτο κιθάρες, βία και μαύρο χιούμορ. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στην Αγγλία στις 11 Σεπτεμβρίου.

Δείτε παρακάτω και το νέο τρέιλερ του «Legend» που κυκλοφόρησε στις 24.08


Διαβάστε περισσότερα: