Buzz

Lawless: δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τέρενς Μάλικ!

στα 10

Δεν είναι επίσημες, έχουν κόκκο, αλλά μας αποκαλύπτουν τους Kρίστιαν Μπέιλ και Γουές Μπέντλεϊ σε κινηματογραφικό beach party, ή ό,τι είναι αυτό που τέλος πάντων στήνει ο Τέρενς Μάλικ για το «Lawless». Αν δεν το κόψει στο τελικό μοντάζ...

Lawless: δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τέρενς Μάλικ!

Το «Lawless», η ταινία που τώρα γυρίζει ο Τέρενς Μάλικ έχοντας ολοκληρώσει το δραματικό του ρομαντικό δράμα με τους Μπεν Αφλεκ και Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, παρακολουθεί «δυο ερωτικά τρίγωνα που διασταυρώνονται. Είναι μια ιστορία σεξουαλικής εμμονής και προδοσίας, που εκτυλίσσεται στο περιβάλλον της μουσικής σκηνής του Τέξας.» Ενα μέρος του γυρίσματος της ταινίας έγινε το φθινόπωρο στο μουσικό φεστιβάλ Austin City Limits και, απ’ ότι λέγεται, θα συνεχιστεί στη φετινή εκδήλωση τον Οκτώβριο.

Πρωταγωνιστές οι Κρίστιαν Μπέιλ, Κέιτ Μπλάνσετ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Ρούνι Μάρα. Και προφανώς και ο Γουες Μπέντλεϊ («Hungry Games», «Μυστηριώδης Εξαφάνιση») εφόσον τον βλέπουμε σήμερα στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα, να χαριεντίζεται με τον Κρίστιαν Μπέιλ στις αμμουδιές.

Δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει (και το γεγονός ότι ο Μάλικ χρησιμοποιεί το ίδιο καστ για μία ακόμα ταινία, το «Knight of Cups», δεν μας βοηθάει) αλλά πολύ σύντομα θα μάθουμε. Είναι μέρος του μυστηρίου του άλλωστε - αυτό το παιχνίδι με το μυαλό και τη φαντασία μας.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πάντως ότι όταν ο πιο ακριβοθώρητος σκηνοθέτης πηγαίνει από τις μηδέν ταινίες στο χρόνο στο 3, δεν έχουμε ιδέα τι να περιμένουμε. Μήπως πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί ο Γούντι Αλεν;

Δείτε τις φωτογραφίες στο gallery και διαβάστε για το πολυγραφότατο παρόν του Τέρενς Μάλικ εδώ.