Buzz

Ο Λόρενς Φίσμπερν είναι οκ που δεν συμμετείχε στο «The Matrix Resurrections»

στα 10

Τουλάχιστον, για εκείνον, η ταινία «δεν ήταν τόσο κακη όσο πίστευα ότι θα ήταν. Και δεν ήταν τόσο καλή όσο ήλπιζα ότι θα ήταν.»

Ο Λόρενς Φίσμπερν είναι οκ που δεν συμμετείχε στο «The Matrix Resurrections»

Οταν πέρσι κυκλοφόρησε το «The Matrix Resurrections» πολλοί ήταν εκείνοι που απογοητεύτηκαν, όχι μόνο από την εξέλιξη της ιστορία, αλλά γιατί από την «Αγία Τριάδα» των πρωταγωνιστών της επέστρεψαν μόνο οι δυο, οι Κιάνου Ριβς και Κάρι-Αν Μος, με τον Λόρενς Φίσμπερν να απουσιάζει. Αλλά φαίνεται πως ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος που έμεινε αυτή την φορά στην απέξω.

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμαστείτε να χορέψετε στους χιπ-χοπ ρυθμούς του «The Matrix»

laurence fishburne the matrix

Μιλώντας στο Variety κατά την διάρκεια της πρεμιέρα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί «The School For Good And Evil» σε σκηνοθεσία του Πολ Φιγκ (η οποία παίζεται ήδη στο Netflix) ο Φίσμπερν έδωσε την δική του ειλικρινή κριτική για το καινούργιο «The Matrix» αλλά και πως ένοιωθε μια χαρά που δεν συμμετείχε σε αυτό.

«Δεν ήταν τόσο κακό όσο πίστευα ότι θα ήταν. Και δεν ήταν τόσο καλό όσο ήλπιζα ότι θα ήταν. Αλλά νομίζω ότι η Καρι-Αν και ο Κιάνου έκανα αυτό που έπρεπε. Ναι, αυτό νομίζω.» Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν ένιωθε ότι έχασε την ευκαιρία να παίξει στο τελευταίο σίκουελ του «Matrix», ο Φίσμπερν απάντησε: «όχι, πραγματικά όχι.»

Μια απάντηση που μάλλον εκπροσωπεύει αρκετούς από τους φανς που είδαν την ταινία.