Buzz

Ετοιμαστείτε να χορέψετε στους χιπ-χοπ ρυθμούς του «The Matrix»

στα 10

Το «The Matrix» ετοιμάζεται να γίνει χιπ-χοπ μιούζικαλ σε σκηνοθεσία του Ντάνι Μπόιλ. Ας προσπαθήσουμε να είμαστε ανοιχτόμυαλοι...

Ετοιμαστείτε να χορέψετε στους χιπ-χοπ ρυθμούς του «The Matrix»

Οταν μάθαμε πως η Warner ετοιμάζεται να επαναφέρει το franchise του «The Matrix» με το «The Matrix Resurrections», πέρσι τα Χριστούγεννα, σίγουρα δεν περιμέναμε πως θα έχει αυτή την συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το «Matrix» ετοιμάζεται να αναστηθεί για άλλη μια φορά, αυτή την φορά με την δύναμη του χορού. Μια θεατρική παράσταση σε ρυθμούς χιπ-χοπ μιούζικαλ με τίτλο «Free Your Mind», την οποία μάλιστα θα σκηνοθετήσει ο Ντάνι Μπόιλ, θα ανέβει στο Factory International, ένα νέο θέατρο το οποίο άνοιξε στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας.

Σε μια είδηση που μοιάζει να μην βγάζει κανένα νόημα όσα περισσότερα διαβάζει κάποιος, η παράσταση περιγράφεται ως «συνδυάζοντας τη χιπ-χοπ χορογραφία εκατοντάδων χορευτών με τον πιο πρόσφατο καθηλωτικό σχεδιασμό. Με τον τίτλο “Free Your Mind”, θα ταξιδέψει το κοινό σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα από το “The Matrix” σε μια νέα σφαίρα δυνατοτήτων».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντάνι Μπόιλ αποκάλυψε πώς θα ήταν ο δικός του Τζέιμς Μποντ που ακυρώθηκε

Matrix

Ο Μπόιλ, ο οποίος έχει την επίσημη άδεια της Warner Bros. για να ανεβάσει το σόου, θα συνεργαστεί με τον Μάικλ ‘Mikey J’ Ασάντε, ο οποίος συνθέτει τη μουσική για το χορευτικό σόου ενώ ο Κένρικ ‘H2O’ Σάντι θα αναλάβει την χορογραφία. Η ποιήτρια και θεατρική συγγραφέας Σαμπρίνα Μαχφούζ και ο καλλιτέχνης Ες Ντέβλιν συμμετέχουν επίσης στη συγγραφή και την παροχή μεγάλης κλίμακας σκηνικών, αντίστοιχα.

Ο Μπόιλ σίγουρα είναι ένας από τους σκηνοθέτες ο οποίος δεν φοβάται τις προκλήσεις, και με αυτό, σίγουρα, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει μια από τις μεγαλύτερες στην καριέρα του. Το «Free Your Mind» θα ανοίξει τον Οκτώβριο του 2023. Ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι λοιπόν ως τότε…