Buzz

«Κωμικός ρεαλισμός»: δείτε πώς η Γκρέτα Γκέργουιγκ σκηνοθέτησε το «Lady Bird»

στα 10

Eνα βίντεο από τα γυρίσματα του «Lady Bird» αποκαλύπτει τη μέθοδο της δημιουργού και κλέβει στιγμές και δηλώσεις των πρωταγωνιστών για τη σκηνοθέτη τους. Πατήστε το play...

«Κωμικός ρεαλισμός»: δείτε πώς η Γκρέτα Γκέργουιγκ σκηνοθέτησε το «Lady Bird»

H Γκρέτα Γκέργουιγκ έχει το φανατικό κοινό της - όχι μόνο ανάμεσά μας. Φαίνεται πώς η αναγνώριση για το πόσο φρέσκα γράφει τα σενάριά της και πόσο την ενδιαφέρει ο νατουραλισμός της κωμωδίας της, κέρδισε ηθοποιούς και συνεργείο με τους οποίους συνεργάστηκε για να γυρίσει το «Lady Bird» - την indie έκπληξη που κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερης Ταινίας και Α' Γυναικείου ρόλου) και είναι έτοιμη να παρελάσει κι από το οσκαρικό κόκκινο χαλί.

Διαβάστε επίσης: Η National Society of Film Critics ψηφίζει δαγκωτό «Lady Bird»

Το Vimeo έχει αποκλειστικό υλικό από τα γυρίσματα, με την Γκέργουιγκ να δίνει οδηγίες στο σετ της, να εξηγεί τι την ενδιάφερε και που έδινε περισσότερο βάρος σε μία ιστορία που ξεκίνησε ως αυτοβιογραφική, όσο οι ηθοποιοί της (Σίρσα Ρόναν, Λόρι Μέτκαλφ, Λούκας Χέτζις και Τίμοθι Σαλαμέ) την εξυμνούν για τη μέθοδό της.

Ο όρος «κωμικός ρεαλισμός» ανήκει στον Σαλαμέ, όταν προσπάθησε να περιγράψει ποιο στοιχείο της διαδικασίας της Γκέργουιγκ τον ενθουσίασε.

Απολαύστε το βίντεο (αγαπημένη μας στιγμή: το γύρισμα των δύο ερωτευμένων έφηβων στις τριανταφυλλιές, με τη Γκέργουιγκ σκασμένη στα γέλια).

Lady Bird behind the scenes 607

Διαβάστε ακόμα: