Buzz

O «Λαβύρινθος» του Τζιμ Χένσον αποκτά σίκουελ

στα 10

Do the magic dance again...

O «Λαβύρινθος» του Τζιμ Χένσον αποκτά σίκουελ

Η τελευταία ταινία του Τζιμ Χένσον «Labyrinth» θεωρείται από πολλούς μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες φαντασίες των 80s. Γεμάτη με τα υπέροχα και ευφάνταστα πάπετς του Χένσον, είναι η πρώτη ταινία που έκανε γνωστή την Τζένιφερ Κόνελι στον κοινό (δείτε παρακάτω κι ένα βίντεο με την οντισιόν της), καθώς έψαχνε τον μικρό της αδερφό τον οποίο άρπαξε ο Goblin King (με έναν φοβερά διασκεδαστικό Ντέιβιντ Μπόουι σε έναν από τους πιο εικονικούς του ρόλους) και τον μετέφερε στο μαγικό του βασίλειο.


Πάνω από 30 χρόνια μετά, ετοιμάζεται η μια νέα ταινία βασισμένη στον μαγικό αυτό κόσμο του Λαβύρινθου με σκηνοθέτη τον Φέντε Αλβάρεζ, σκηνοθέτη του remake του «Evil Dead», αλλά και του «Don’t Breathe». Σύμφωνα με πληροφορίες η ταινία δεν πρόκειται να είναι ούτε remake αλλά ούτε reboot αλλά συνέχεια της πρώτης ταινίας. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Λίζας Χένσον, κόρη του Τζιμ, και μέχρι στιγμής το μόνο πράγμα που έχει ανακοινωθεί είναι ότι η νέα αυτή ταινία δεν θα περιλαμβάνει τον Goblin King.

Διαβάστε ακόμα: The Actor Who Fell to Earth: Ολες οι φορές που ο Ντέιβιντ Μπόουι ευλόγησε με την παρουσία του το σινεμά!

Αν και πιστεύουμε ότι ο Αλβάρεζ, ο οποίος αυτή την περίοδο εργάζεται σκληρά στο «The Girl in the Spider’s Web» την συνέχεια του «The Girl in the Dragon Tattoo», θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό έτσι ώστε να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες χιλιάδων οπαδών της πρώτης ταινίας, εμείς από την μεριά μας ελπίζουμε να μην την γεμίσει την υπερβολικά CGI αλλά να χρησιμοποιήσει τα πάπετς, παραμένοντας έτσι πιστός στο αρχικό όραμα του Χένσον.

Δείτε παρακάτω το Magic Dance, μια από τις πιο αγαπημένες και εικονικές σκηνές της πρώτης ταινίας.


Διαβάστε ακόμα:

labyrinth

labyrinth