Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της Ρόουζ Γκλας

στα 10

Με τίτλο «Love Lies Bleeding», η νέα ταινία της Γκλας θα είναι ένα ρομαντικό θρίλερ το οποίο θα επικεντρώνεται στις ακραίες ιδιότητες που χρειάζονται για να πετύχει κάποιος στον ανταγωνιστικό κόσμο του bodybuilding.

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της Ρόουζ Γκλας

Η Κρίστεν Στιούαρτ διαλέγει τον έναν ενδιαφέροντα, και αρκετά απαιτητικό, ρόλο πίσω από τον άλλον. Μετά και τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στο «Spencer» του Πάμπλο Λαραΐν, ο οποίος μάλιστα της χάρισε και μια υποψηφιότητα για Α’ Γυναικείο Ρόλο στα φετινά Οσκαρ, η Στιούρτ ετοιμάζεται συνεργαστεί με την Βρετανίδα σκηνοθέτη του «Saint Maud» Ρόουζ Γκλας στη νέα της ταινία.

Με τίτλο «Love Lies Bleeding» η ταινία θα ασχολείται με το γυναικείο body building, περιγράφοντάς την ως «μια ρομαντική ταινία η οποία τροφοδοτείται από το εγώ, την επιθυμία και το αμερικανικό όνειρο», με την Στιούαρτ θα πρωταγωνιστεί ως η υπερπροστατευτική ερωμένη μιας γυναίκας body builder.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το επίσημο πρόγραμμα του 75ου Φεστιβάλ Καννών

Rose Glass

Το σενάριο της ταινίας το έχουν αναλάβει Γκλας μαζί με την Βερόνικα Τοφίλσκα και θα επικεντρώνεται στις ακραίες ιδιότητες που χρειάζονται για να πετύχει κάποιος στον ανταγωνιστικό κόσμο του bodybuilding. Το στούντιο που έχει αναλάβει την παραγωγή είναι το Α24, το οποίο πρόσφατα μας είχε δώσει ταινίες όπως το «Μετά τον Γιάνγκ» και «X» ενώ σύντομα αναμένουμε να δούμε και το «Men» του Αλεξ Γκάρλαντ κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο.

Η ταινία «Love Lies Bleeding» μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες.