Οταν συγκινήθηκε ο Σπίλμπεργκ: δείτε το βίντεο της ακρόασης του πιτσιρικά Χένρι Τόμας για τον «Eξωγήινο»

BUZZ 21 AUG 2016  /  Πόλυ Λυκούργου

Ο τότε 9χρονος Χένρι Τόμας βουρκώνει στην κάμερα και λυγίζει τον Στίβεν Σπίλμπεργκ που του προσφέρει επί τόπου το ρόλο για τον «Ε.Τ.: Ο Εξωγήινος». Δείτε το βίντεο...

Δεν είναι καινούργιο βίντεο, αλλά το Collider το ξέθαψε και το πόσταρε ξανά στη σελίδα του στο facebook, όπου έγινε φυσικά viral. Πρόκειται για το βίντεο όπου ο Στίβεν Σπίλμπεργκ περνάει από ακρόαση παιδιά για τον κεντρικό ρόλο του «Ε.Τ.: Ο Εξωγήινος».

Είναι 1980-81 κι ο μικρός Χένρι Τόμας στέκεται με τα ελαφίσια μάτια του διάπλατα μπροστά στο φακό του σκηνοθέτη και ακολουθεί τις οδηγίες για να παίξει τη σκηνή του.

Δείτε κι αυτό: «Escape to Nowhere» (1961): δείτε τη μικρού μήκους ταινία του 14χρονου Στίβεν Σπίλμπεργκ!

Henry Thomas ΕΤ 607

Θυμηθείτε κι αυτό: Δείτε τα βίντεο των πρώτων οντισιόν των Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Γκουίνεθ Πάλτροου και Νικόλ Κίντμαν!

Ακούγεται η φωνή του Σπίλμπεργκ να του εξηγεί την ταινία - πώς ο χαρακτήρας του έχει δεθεί με το εξωγήινο πλάσμα, πώς η NASA του χτυπάει την πόρτα, πώς θα έκανε τα πάντα για να εμποδίσει τη Κυβέρνηση να το πάρουν από το σπίτι του.

Κι εκεί δημιουργείται κάτι μαγικό: ο τότε 9χρονος Τόμας βουρκώνει κι αυτοσχεδιάζει σε μία 3λεπτη σκηνή για την πραγματική φιλία.

Πατήστε το play:


Διαβάστε περισσότερα:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.