Buzz

Οι Τσάνινγκ Τέιτουμ και Τζίμι Φάλον διαβάζουν σενάρια μικρών παιδιών με ήρωα τον «Magic Mike» στο πιο αστείο βίντεο της μέρας

στα 10

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ αποδεικνύεται γενναιόδωρα αυτοσαρκαστικός και ακολουθεί τον Τζίμι Φάλον σ' ένα σκετς που μάς έκανε να γελάμε δυνατά (ναι, στο γραφείο!).

Οι Τσάνινγκ Τέιτουμ και Τζίμι Φάλον διαβάζουν σενάρια μικρών παιδιών με ήρωα τον «Magic Mike» στο πιο αστείο βίντεο της μέρας

Το «Kid Theater» είναι ένα παιχνίδι, μία βινιέται του «The Tonight Show» με πολύ απλό concept: δίνεις σε πιτσιρίκια δημοτικού, τα οποία δεν παρακολουθούν (και δεν ενδιαφέρονται για) την ενήλικη κινηματογραφική πραγματικότητα, μόνο τον τίτλο μίας ταινίας που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες. Δεν τους λες την πραγματική υπόθεση, μόνο τον τίτλο. Και τους ζητάς να γράψουν τη δική τους φανταστική ιστορία, το σκεφτούν το δικό τους ήρωα και δυο μικρές σελίδες διαλόγων - μια μικρή σκηνή της δικής τους ταινίας. Μετά ο Τζίμι Φάλον κι ο καλεσμένος του, πρωταγωνιστής της πραγματικής ταινίας, αναλαμβάνουν να παίξουν το μονόπρακτο των πιτσιρικών στο «Παιδικό Θέατρο» της εκπομπής. Τα αποτελέσματα είναι συνήθως ξεκαρδιστικά.

Δείτε επίσης: Οι Τζίμι Φάλον & Μάικλ Κίτον διαβάζουν σενάρια παιδιών με ήρωα τον «Birdman»

Η αθωότητα των πιτσιρικιών, η φαντασία και οι ιδέες τους, σε συνδυασμό με το πόσο αντίθετο είναι το σύμπαν τους με αυτό της πραγματικής ταινίας δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για το πιο χαβαλεδιάρικο σκετς. Κλειδί, οι ίδιοι οι ηθοποιοί και πόσο γενναιόδωρα αυτοσαρκάζονται.

Και σε αυτό το σημείο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο πρωταγωνιστής και παραγωγός του «Μagic Mike XXL», μάς εξέπληξε ευχάριστα: φαίνεται να το καταδιασκέδασε και να ακολούθησε τον διαβόητα αθεόφοβο Τζίμι Φάλον σε κάθε αυτοσχεδιασμό και, τι να λέμε τώρα, σεξουαλικό υπονοούμενο που προέκυψε από το παιδικό κείμενο (εν αγνοία των σεναριογράφων φυσικά).

Δείτε ακόμα: Είδαμε το 2o trailer του «Magic Mike XXL» κι έχουμε μόνο μία απορία: που ψωνίζει ο Τζο Μανγκανιέλο;

Απολαύστε το μέχρι τέλους:

.

Διαβάστε και δείτε επίσης: