Buzz

Κερδίστε t-shirts από τη «Γυναίκα με τα Μαύρα»!

στα 10

Η Audio Visual και το Flix φροντίζουν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα για την έξοδο της «Γυναίκας με τα Μαύρα» στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Φεβρουαρίου και σας χαρίζουν συλλεκτικά t-shirts της ταινίας.

Flix Team
Κερδίστε t-shirts από τη «Γυναίκα με τα Μαύρα»!

Δεν είναι μόνο ότι αποτελεί την πολύκροτη μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος της Σούζαν Χιλ από το 1982. Δεν είναι μόνο ότι αποτελεί παραγωγή της θρυλικής βρετανικής εταιρίας Hammer Films. Είναι ότι σηματοδοτεί τον πρώτο μεγάλο ρόλο του Ντάνιελ Ράντκλιφ μετά το τέλος του «Χάρι Πότερ».

Συνδυάζοντας την εμπειρία της Hammer Films στον παραδοσιακό τρόμο («Δράκουλας», «Η Κατάρα του Φρανκεστάιν») με στοιχεία της ιαπωνικής κουλτούρας και ένα γνήσιο βρετανικό φλέγμα, η «Γυναίκα με τα Μαύρα» ενθουσίασε τον Ράντκλιφ με το που διάβασε το σενάριο: «Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω στη "Γυναίκα με τα Μαύρα". Το σενάριο της Τζέιν Γκόλντμαν είναι υπέροχα γραμμένα - τρυφερό και ταυτόχρονα τρομακτικό σε ισόποσες δόσεις.»

Η «Γυναίκα με τα Μαύρα» που είχε ξαναδιακευαστεί το 1989 για την τηλεόραση, αφηγείται την ιστορία του νεαρού δικηγόρου Αρθουρ Κιπς (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ο οποίος αναγκάζεται να αφήσει τον τρίχρονο γιο του στο Λονδίνο για να ταξιδέψει στο απομακρυσμένο χωριό Κράιθιν Γκίφορντ και να τακτοποιήσει τις κληρονομικές εκκρεμότητες του Οίκου Ιλ Μαρς. Οταν όμως φτάνει στο ανατριχιαστικό παλιό αρχοντικό ανακαλύπτει σταδιακά μια σειρά από σκοτεινά μυστικά που στοιχειώνουν το παρελθόν της περιοχής. Και η ανησυχία του Αρθουρ μεγαλώνει όταν μια μυστηριώδης γυναικεία φιγούρα ντυμένη στα μαύρα αρχίζει να εμφανίζεται μπροστά του, επιβεβαιώνοντας τους φόβους και τις προλήψεις των χωρικών.

Δεκαπέντε από εσάς θα κερδίσετε συλλεκτικά t-shirts της ταινίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σημειώσετε στα σχόλια παρακάτω ποια θεωρείτε ότι είναι «η πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών». Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου. Θυμηθείτε να προσθέσετε το e-mail σας κατά την εγγραφή σας στα σχόλια ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η «Γυναίκα με τα Μαύρα» του Τζέιμς Γουότκινς θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Φεβρουαρίου