Buzz

Κερδίστε DVD από το «Tungsten» του Γιώργου Γεωργόπουλου

στα 10

Η Feelgood και το Flix σας χαρίζουν 5 DVD της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του Γιώργου Γεωργόπουλου «Tungsten» και σας προκαλούν να ανακαλύψετε μια από τις καλύτερες ταινίες της νέας γενιάς του ελληνικού κινηματογράφου.

Flix Team
Κερδίστε DVD από το «Tungsten» του Γιώργου Γεωργόπουλου

Δυο έφηβοι, ένας ελεγκτής εισιτηρίων και ένα ζευγάρι σε μια καλοκαιρινή ημέρα στην Αθήνα.

Αυτή η μικρή σύνοψη του «Tungsten» του Γιώργου Γεωργόπουλου μεταφέρει μόνο το πλαίσιο μέσα στο οποίο ο πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης της θα στήσει το χρονικό της βίας στην Αθήνα του σήμερα, φέρνοντας στις αποσκευές του από το «Μίσος» του Ματιέ Κασοβίτς μέχρι το σινεμά του Γιάννη Οικονομίδη και ταυτόχρονα μια άμεση, επείγουσα και αποκαλυπτική ματιά πάνω σε μια ομάδα ηρώων που μέσα σε μια ημέρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την κρίση, δική τους, της πόλης τους και ολόκληρης της χώρας.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Tungsten».

Πολυταξιδεμένο και βραβευμένο σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ και με τη δική του θέση στο τοπίο του αναζωογονητικού νέου ελληνικού κινηματογράφου το «Tungsten» κυκλοφορεί σε DVD από τη Feelgood Entertainment, σε μια συλλεκτική έκδοση που εκτός από την ταινία περιλαμβάνει making of, συνεντεύξεις με τους συντελεστές, αποσπάσματα από την παράσταση «Rejection» των Dirty Granny Tales που ντύνουν ιδανικά με τη μουσική τους την ταινία, αγγλικούς υπότιτλους και υπότιτλους για άτομα με προβλήματα ακοής.

2

Πέντε από εσάς μπορείτε να διεκδικήσετε από ένα αντίτυπο του DVD της ταινίας. Αρκεί να στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με το ονοματεπώνυμό σας και θέμα «Tungsten». Οι νικήτες θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.


Διαβάστε ακόμη: