Buzz

Καινούριο τρέιλερ για το «The Wolf of Wall Street». Θέλουμε την ταινία, τώρα!

στα 10

Χρήμα, επιτυχία, υπερβολή, παρανομία. Ή «this is America» όπως φωνάζει ο ήρωας της καινούριας απόλυτα «Σκορσεζικής» ταινίας του μεγαλύτερου εν ζωή Αμερικάνου σκηνοθέτη.

Καινούριο τρέιλερ για το «The Wolf of Wall Street». Θέλουμε την ταινία, τώρα!

Αφού μάθαμε ότι τελικά το φιλμ του Σκορσέζε θα βγει τελικά στις 25 Δεκεμβρίου στις Αμερικάνικες αίθουσες, κάτι που αυτομάτως την τοποθετεί στην κούρσα για τα επόμενα Οσκαρ, μπορούμε να απολαύσουμε ένα καινούριο τρέιλερ που έχει ακόμη περισσότερα από τα υλικά που έκαναν το πρώτο τόσο απολαυστικό.

Και μια γερή δόση από όλα όσα κάνουν το σινεμά του Σκορσέζε συναρπαστικό. Καμιά από τις ταινίες που έχουμε μέχρι σήμερα δει για το χρηματιστήριο και το κυνήγι της επιτυχίας σαν ένα από τα δομικά στοιχεία της αμερικάνικης ψυχοσύνθεσης δεν μοιάζει να έχει αποδώσει τόσο πειστικά την μέθη του χρήματος όσο το τρέιλερ της ταινίας του Σκορσέζε.

Και ναι, υπάρχει πάντα η αμφιβολία για το αν ο ηλεκτρισμένος τόνος της, το εξωφρενικό της χιούμορ, η σχεδόν ανατριχιαστική υπερβολή των πράξεων των ηρώων της είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει εξίσου αποτελεσματικά σε μια ταινία της οποίας η διάρκεια θα είναι όπως μαθαίνουμε 2 ώρες και 45 λεπτά, αλλά έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Μάρτιν Σκορσέζε.

Και όσα έχουμε μέχρι τώρα δει και διαβάσει για αυτή τη μεταφορά των απομνημονευμάτων του Τζόρνταν Μπέλφορντ ενός «χρηματιστή» που καταδικάστηκε για απάτες και ξέπλυμα χρήματος και καταχράστηκε περισσότερα από 200 εκατομμύρια από τους πελάτες του μας πείθουν με το παραπάνω, να... επενδύσουμε για μια ακόμη φορά, στη μετοχή του Σκορσέζε.

Δείτε το νέο τρέιλερ στο βίντεο.


Διαβάστε ακόμη: