Buzz

Κρυφοκοιτάζοντας στα παρασκήνια του «The Wolf of Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε

στα 10

Οταν βλέπεις τον Μάρτιν Σκορσέζε και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να δουλεύουν μαζί, μοιάζει από μόνο του σα να παρακολουθείς ταινία. Κι οι φωτογραφίες γυρισμάτων του «The Wolf of Wall Street» αξίζουν… Οσκαρ!

Κρυφοκοιτάζοντας στα παρασκήνια του «The Wolf of Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε

Ο Μάρτιν Σκορσέζε και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο επιστρέφουν στα χρόνια που ο καπιταλισμός ήταν ένα ολοήμερο πάρτι στο «The Wolf of Wall Street». Βασισμένη στο αυτοβιογραφικό best - seller του Τζόρνταν Μπέλφορτ, η ταινία σηματοδοτεί την πέμπτη συνεργασία σκηνοθέτη και ηθοποιού κι αποτελεί μια (αντισυμβατική, φυσικά), χαρτογράφηση της ζωής των χρηματιστών της Νέας Υόρκης στις δεκαετίες του '80 και του '90, όταν ακόμη η Wall Street χρηματοδοτούσε το αδηφάγο αμερικανικό όνειρο. Γύρω από τον Ντι Κάπριο, ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ (σημειώστε Οσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου), ο Τζόνα Χιλ, ο Ζαν Ντιζαρντέν σε αγγλόφωνη ερμηνεία, ο Τον Φαβρό και ο Ρομπ Ράινερ στελεχώνουν ένα σύμπαν όπου το περισσότερο είναι πάντα καλύτερο από το πολύ κι όπου το ασταμάτητο πάρτι, τα uppers και η δίψα για επιτυχία κάνουν αγώνα ταχύτητας με τέρμα την καταστροφή.

Η φωτογράφος Μπριζίτ Λακόμπ τράβηξε φωτογραφίες στο πλατό του «The Wolf of Wall Street», οι οποίες δημοσιεύτηκαν αποκλειστικά στο vulture: παρότι η εικόνα και η πληροφορία της ταινίας είναι ήδη γνωστά, οι φωτογραφίες μοιάζουν τόσο πολύτιμες και προσωπικές, σαν εξομολόγηση ενός πολυπόθητου tip!

Δείτε τις παρακάτω και διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Wolf of Wall Street» και δείτε το θεαματικό τρέιλερ της ταινίας.

wolf01

wolf02

wolf03

wolf04

wolf05

wolf06