Buzz

Και ο Ταραντίνο επιλέγει Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ. Εσείς;

στα 10

Γρήγορα και παρόλ’ αυτά σταθερά, με χαμηλούς τόνους αλλά δυνατές ερμηνείες, ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ αναδεικνύεται σ’ ένα από τους πιο hot ηθοποιούς της δεκαετίας!

Και ο Ταραντίνο επιλέγει Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ. Εσείς;

Για τον Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ θα έπρεπε να θεσπιστεί ένα νέο Οσκαρ: Καλύτερη Επιλογής Ρόλων Καριέρας! Με το «500 Days of Summer» και το «Inception» στο βιογραφικό του, με το φετινό «50/50» να τον οδηγεί πιθανότατα σε μια πραγματική υποψηφιότητα για Οσκαρ Α’ Ανδρικού και με το μέλλον του στρωμένο με το «The Dark Knight Rises», το «Lincoln» του Στίβεν Σπίλμπεργκ και το «Premium Rush» του Ντέιβιντ Κεπ, δεν αρκείται στα κεκτημένα!

Μόλις ανακοινώθηκε ότι το «Premium Rush» αναβάλλεται κι αντί για τον Ιανουάριο, θα βγει στην Αμερική τον Αύγουστο του 2012, ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, ελεύθερος από τα βάρη της προώθησης της ταινίας, βγήκε να τα πει με τον Κουέντιν Ταραντίνο.

Κι απ’ ό,τι φαίνεται τα βρήκαν, μια και ο Γκόρντον-Λέβιτ θα συμπληρώσει το μαγικό ανδρικό καστ της ταινίας και θα βρίσκεται κανονικά στη Νέα Ορλεάνη για τα γυρίσματα που ξεκινούν τον Ιανουάριο. Δεν είναι ακόμα γνωστό ποιο ρόλο θα ερμηνεύσει, αλλά σίγουρα θα είναι ή κάποιου κακού, ή κάποιου πολύ πολύ κακού! Στο γύρισμα του «Django Unchained», απ’ ό,τι φαίνεται, θα γιορτάσει και τα γεννέθλιά του: θα κλείσει τα 30 ακριβώς!