Buzz

Και ο Γκας Βαν Σαντ στο «The Canyons» του Πολ Σρέιντερ και του Μπρετ Ιστον Ελις

στα 10

Μετά τον πορνοστάρ Τζέιμς Ντιν και την Λίντσεϊ Λόχαν μια ακόμη προσθήκη στο αναμφίβολα ενδιαφέρον κάστ του «The Canyons». Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Και ο Γκας Βαν Σαντ στο «The Canyons» του Πολ Σρέιντερ και του Μπρετ Ιστον Ελις

Ο Γκας Βαν Σαντ θα υποδυθεί τον ψυχαναλυτή του κεντρικού ήρωα που υποδύεται ο Ντιν και ο οποίος σύμφωνα με την περιγραφή του φιλμ είναι ο Κρίστιαν ένας προικισμένος με μεγάλη περιουσία κινηματογραφικός παραγωγός, που αρέσκεται να εξασκεί τη δυναμή του και να κινηματογραφεί τα ερωτικά τρίο που κάνει με την φιλενάδα του Τάρα, ένα πρώην μοντέλο που έχει ξεπουλήσει τον εαυτό της στην οικονομική ασφάλεια και την άνεση που της προσφέρει ο Κρίστιαν.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και στο gallery μπορείτε να δείτε αρκετές φωτογραφίες τόσο των πρωταγωνιστών (και του Βαν Σαντ), αλλά και των συντελεστών: του σκηνοθέτη Πολ Σρέιντερ, του Μπρετ Ιστον Ελις και του παραγωγού Μπράξτον Πόουπ.

Μπορείτε να δείτε ακόμη μια σχεδόν full frontal πόζα, ένα υπέροχο σπίτι στο Μαλιμπού σχεδιασμένο από τον Βίτους Ματάρε και μια φωτογραφία από το φιλμ, που ο σκηνοθέτης περιγράφει ως αναφορά στην «Περιφρόνηση» του Ζαν λικ Γκοντάρ.

Το φιλμ εν τούτοις θα είναι σύμφωνα με τις προθέσεις των δημιουργών του, ήδη από τις μέρες της καμπάνιας χρηματοδοτησής του στο Kickstarter, ένα σύγχρονο νουάρ στο Λος Αντζελες για την ζωή μιας ομάδας εικοσάρηδων που προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους όσο πιο άνετα και απροβλημάτιστα γίνεται.

Οσο για τον ρόλο του Γκας Βαν Σαντ στο φιλμ; Δεν μοιάζει τυχαίο, αφού ο Μπρετ Ιστον Ελις που έχει γράψει το σενάριο, δουλεύει ήδη μαζί του για μια ακόμη ταινία το «The Golden Suicides», την αλληθινή ιστορία ενός ζευγαριού καλλιτεχνών που το 2008 αυτοκτόνησαν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Μια ταινία με την οποία φλερτάρουν ήδη ο Γκασπάρ Νοέ και ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

Αλλά πρώτα, το «The Canyons»...

Tags: THE CANYONS