Buzz

«The Canyons»: το Λος Αντζελες κατά τον Μπρετ Ιστον Ελις!

στα 10

Γραμμένο από τον Μπρετ Ιστον Ελις και σκηνοθετημένο από τον Πολ Σρέιντερ, το «The Canyons» είναι η ταινία που χρηματοδοτήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της από το Kickstarter, η ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν η Λίντσεϊ Λόχαν και ο πορνοστάρ με το όνομα Τζέιμς Ντιν, η ταινία που ο αμερικάνος συγγραφέας αφιερώνει στο Λος Αντζελες που δεν κοιμάται ποτέ.

«The Canyons»: το Λος Αντζελες κατά τον Μπρετ Ιστον Ελις!

Απ' όλα τα παραπάνω, το μόνο που θα δείτε σε ένα είδους τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε είναι το τελευταίο: το Λος Αντζελες, δηλαδή, σε μια σειρά από εικόνες που αναδύουν το άρωμα της Δυτικής Ακτής υπό τους ήχους του «Coming Down» των Dum Dum Girls. Ούτε Λίντσεϊ Λόχαν, ούτε Τζέιμς Ντιν (ο «συνονόματος» πορνοστάρ με την underground φήμη), ούτε τι ακριβώς έχει σκηνοθετήσει ο Πολ Σρέιντερ, ούτε τι ακριβώς έχει γράψει ο Μπρετ Ιστον Ελις.

Τα στοιχεία που γνωρίζουμε για την ταινία παραμένουν αυτά που είχαν ανακοινωθεί την εποχή που το «The Canyons» έκανε το crowd funding πραγματικότητα μέσω του Kickstarter (διαβάστε περισσότερα εδώ) και που ουσιαστικά ανέφεραν πως πρόκειται για «ένα θρίλερ που παρακολουθεί πέντε εικοσάχρονους στην αναζήτησή τους για εξουσία, έρωτα, σεξ και επιτυχία στο Χόλιγουντ του 2012».

Το «The Canyons» συνεχίζει αυτήν την εποχή τα γυρίσματα της και τουλάχιστον για την ώρα μπορείτε να δείτε μερικά από τα μέρη στα οποία ενδέχεται να περπατούν η Λόχαν και ο Ντιν - αν τελικά ισχύει πως πρωταγωνιστούν στην ταινία!