Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ στο «Golden Suicides» του Γκασπάρ Νοέ;

στα 10

Ενα tweet του Μπρετ Ιστον Ελις, που υπογράφει το σενάριο της νέας ταινίας του Γκασπάρ Νοέ, δείχνει πως μια συναρπαστική συνεργασία είναι στα σκαριά.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ στο «Golden Suicides» του Γκασπάρ Νοέ;

Το «Golden Suicides» αφορά στην ζωή (και το τέλος) των καλλιτεχνών Τζέρεμι Μπλέικ και Τερέζα Ντάνκαν, οι οποίοι αυτοκτόνησαν το 2007, μετά από «κυνηγητό» και προβλήματα με τους Σαϊεντολόγους. Ο Μπρετ Ιστον Ελις είχε αναλάβει να γράψει το σενάριο βασισμένος σε ένα άρθρο που είχε δημοσιεύσει στο Vanity Fair η Νάνσι τζο Σέιλς.

O Μπλέικ, ήταν εικαστικός και video artist και είχε συνεργαστεί ανάμεσα σε άλλους, με τον Πολ Τόμας Αντερσον στο «Χτυπημένος από Ερωτα», αλλά και με τον Μπεκ στα βιντεό για τα κλιπ του δίσκου του «Sea Change». H Ντάνκαν ήταν δημιουργός ανεξάρτητων video games, σκηνοθέτης και κριτικός τέχνης για μέσα όπως το Artforum, ή το Slate.

Το σενάριο ξεκίνησε να γράφεται το 2009, ο Γκας Βαν Σαντ ανέλαβε κάποια στιγμή χρέη συμβούλου (με την προοπτική να το σκηνοθετήσει) και τα ονόματα των Αντζελινα Τζολί και Τζέιμς Φράνκο ακούγονταν για τους δύο βασικούς ρόλους.

Πρόσφατα το σχέδιο επανήλθε στην επικαιρότητα όταν ανακοινώθηκε ότι ξαναπαίρνει μπρος με τον Γκασπάρ Νοέ στην καρέκλα του σκηνοθέτη και την Muse Productions (του «American Psycho» και του «Ο Δολοφόνος Μέσα μου» στην παραγωγή.

Πριν λίγες ώρες, ο Μπρετ Ιστον Ελις έγραψε στο twitter του, ότι συναντήθηκε στο ξενοδοχείο Chateau Marmont με τον Γκασπάρ Νοέ και τον Ράιαν Γκόσλινγκ για να κουβεντιάσουν την πιθανότητα συνεργασίας τους στο φιλμ. Από την ίδια πηγή μάθαμε επίσης ότι ο Γιοακίν Φίνιξ ήταν με τον Γκασπάρ Νοέ πριν το δικό τους meeting, ότι ο Ράιαν ήταν υπέροχος ενώ έτρωγε ένα μήλο και πως ο γκόμενος (του Μπρετ Ιστον Ελις), τον χώρισε όταν είπε ότι δεν μπορεί να μείνει για φαγητό με τον Ράιν.

Ελπίζουμε όχι στ' αλήθεια...