Buzz

O Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ είναι φεμινιστής!

στα 10

Πολυπράγμων εντός και εκτός κινηματογραφικών σετ, ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ έχει να πει μερικά λόγια για το φεμινισμό και τι σημαίνει να είσαι «male feminist» στην εποχή μας.

O Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ είναι φεμινιστής!

O Τζόζεφ Γκόρντον - Λέβιτ είχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως θεωρεί τον εαυτό του «male feminist».

Με αφορμή τα σχόλια που δέχεται υπέρ και κατά των απόψεών του γύρω από τον φεμινισμό, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το συλλογικό πρότεζεκτ του διαδικτυακού καναλιού hitRECord και να προσκαλέσει όποιον ενδιαφέρεται να εκφράσει την άποψή του για το θέμα, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν όσο περισσότερες απόψεις για το τι μπορεί να σημαίνει «φεμινισμός» σήμερα.

Οι ερωτήσεις που θέτει ο Γκόρντον - Λέβιτ στο animated βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω είναι «Τι σημαίνει για εσάς ο φεμινισμός;» και «Είστε φεμινιστής ή όχι;». Τα αποτελέσματα των συμμετοχών και τα καλύτερα βίντεο θα προβληθούν στο δεύτερο κύκλο του σόου «hitRECord on TV» που προβάλλεται από το Pivot, στο επεισόδιο με γενικό τίτλο «Mom».

Δείτε παρακάτω το βίντεο - πρόσκληση του Τζόζεφ Γκόρντον - Λέβιτ και ακόμη κι αν δεν είστε έτοιμοι για να βρεθείτε μπροστά από την κάμερα, απαντήστε μόνοι σας στις ερωτήσεις. Οπως λέει ο και ο Τζόζεφ Γκόρντον - Λέβιτ: «Είναι ένα θέμα μπερδεμένο και πιστεύω ότι είναι υπέροχο πράγμα να το συζητάμε.»


Δείτε εδώ τον Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ να μιλάει στο σόου της Ελεν ΝτιΤζένερις για τον φεμινισμό:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: