Buzz

Θα έχουμε άραγε σίκουελ της ταινίας «Ούτε Καν»;

στα 10

Ο Τζόρνταν Πιλ πάντως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάτι τέτοιο.

Θα έχουμε άραγε σίκουελ της ταινίας «Ούτε Καν»;

Η νέα ταινία του Τζόρνταν Πιλ «Ούτε Καν» ήταν μια ακόμα εισπρακτική επιτυχία, στο αμερικάνικο box office τουλάχιστον (εδώ άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα στη δεύτερη θέση με σχετικά μέτριες εισπράξεις), σηματοδοτώντας έτσι την τρίτη κατά σειρά εισπρακτικά ταινία του.

Οπως και στις προηγούμενες ταινίες του Πιλ έτσι κι εδώ πολλά πράγματα έμειναν ακόμα κάτω από ένα τεράστιο πέπλο μυστηρίου, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να βγάζουν τις δικές τους θεωρίες και ερμηνείες με το τι συνέβαινε στην ταινία. Κάποιοι μάλιστα πίστευαν πως θα υπάρξει και κάποιο σίκουελ μιας και κάποιες σκηνές με έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα, που παίχτηκαν στα διάφορα τρέιλερ, δεν έκαναν την εμφάνισή τους στην ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Το «Nope» του Τζόρνταν Πιλ είναι ένα σίγουρο «Yeap»

nope

Σε μία συνέντευξή του στου New York Time, ο Πιλ ρωτήθηκε για τον συγκεκριμένο μυστηριώδη χαρακτήρα, που τον ερμηνεύει ο Μάικλ Μπους και στο IMDb έχει το όνομα «Κανένας» με τον ίδιον να αναφέρει πως δεν έχουμε δει ακόμα το τέλος της ιστορίας αυτής, υπαινίσσοντας μάλλον κάποιο σίκουελ ή κάποιο director’s cut της ταινίας με κομμένες σκηνές. «Η ιστορία αυτού του χαρακτήρα δεν έχει ακόμη ειπωθεί, μπορώ να σας το πω αυτό. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να πούμε πως χαίρομαι που οι άνθρωποι δίνουν προσοχή. Πιστεύω ότι θα λάβουν περισσότερες απαντήσεις για μερικά από αυτά τα πράγματα στο μέλλον. Δεν τελειώσαμε να λέμε όλες αυτές τις ιστορίες», είπε ο Πιλ.

Οσο αφορά τον συγκεκριμένο χαρακτήρα ο δημοσιογράφος Κάιλ Μπιουκάναν ανέφερε στο twitter πως ήταν μέρος μιας μεγαλύτερης πλοκής που αφορούσε τον Γκόρντι, τον χιμπαντζή που τρελαίνεται στην ταινία.

Φυσικά ρωτήθηκε επίσης για το περιβόητο παπούτσι που μένει όρθιο, ένα στοιχείο που έχει λάβει πολλές και διάφορες ερμηνείες στο ίντερνετ, και που φυσικά απέφυγε να απαντήσει λέγοντας «είναι κάτι που με ρωτάνε συνέχεια, που με κάνει να είμαι λιγότερο διατεθειμένος να απαντήσω οριστικά.»

Τελικά, μετά και τις δηλώσεις του Πιλ, το μυστήριο φαίνεται πως όχι μόνο δεν έχει λυθεί αλλά περιπλέκεται ακόμα περισσότερο. Περιμένουμε τις «νέες αυτές ιστορίες» για να δώσουν ίσως λίγο περισσότερο φως στις θεωρίες αυτές και ελπίζουμε να μην δημιουργήσουν κι άλλες. Αλλά, μιας και μιλάμε για τον Πιλ, τίποτα από αυτά δεν είναι σίγουρο.