Buzz

«Εδώ δεν έδωσαν το Καλύτερης Ταινίας στην... καλύτερη ταινία!» Ο Τζον Στιούαρτ για το «Boyhood»

στα 10

H Fox News έχει τη δική της ερμηνεία στο γιατί αδικήθηκε ο «Ελεύθερος Σκοπευτής» του Κλιντ Ιστγουντ. Κι ο Τζον Στιούαρτ τους περιλαμβάνει μιλώντας για την... πραγματική αδικία των Οσκαρς. Δείτε το βίντεο...

 «Εδώ δεν έδωσαν το Καλύτερης Ταινίας στην... καλύτερη ταινία!» Ο Τζον Στιούαρτ για το «Boyhood»

Οι δημοσιογράφοι του φιλικού προς τους Ρεπουμπλικανούς ειδησιογραφικού καναλιού της Fox News έχουν ξεσπαθώσει με τα Οσκαρς, και ειδικότερα με το σνομπάρισμα του «Ελεύθερου Σκοπευτή» του Κλιντ Ιστγουντ από το «αριστερό» Χόλιγουντ. Στους σχολιασμούς των εκπομπών της προηγούμενης εβδομάδας, οργίασαν οι αναλύσεις και τα σχόλια για το «πόσο στοίχησε στον Κλιντ Ιστγουντ το ότι είναι Ρεπουμπλικανός κι έκανε μία πατριωτική ταινία» και πόσο «τον τιμώρησε» το (προφανώς;) αντιπατριωτικό Χόλιγουντ.

Διαβάστε ακόμα: την κριτική του Flix για τον «Ελεύθερο Σκοπευτή» και το αν ο Κλιντ Ιστγουντ έκανε μία ηρωική, πατριωτική ταινία

Ο γνωστός για το καυστικότατο χιούμορ του, ειδικά σε ότι αφορά τη Fox News, Τζον Στιούαρτ δεν άφησε τα σχόλια να πέσουν κάτω. Στην εκπομπή του έθιξε το θέμα της «αδικίας» απέναντι στον Ιστγουντ κι ενημέρωσε τους δημοσιογράφους της Fox για το ότι α) ο Ιστγουντ είναι δηλωμένος Ρεπουμπλικανός εδώ και δεκαετίες, β) παρόλα αυτά η «αριστερή» Ακαδημία τον έχει βραβεύσει με αρκετά Οσκαρ στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων και γ) όπως, για παράδειγμα, φέτος που του χάρισε 6 υποψηφιότητες!

Κι εντάξει, συνεχίζει το συλλογισμό του ο Στιούαρτ, δεν κέρδισε τελικά. «Εδώ δεν κέρδισε η καλύτερη ταινία της χρονιάς, το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας» είπε με αυτοσαρκαστική πίκρα, στηρίζοντας για άλλη μία φορά το «Boyhood» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, που έχασε στην οσκαρική αναμέτρηση με το «Birdman» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου.

Διαβάστε ακόμα: Oscars 2015: Ο θρίαμβος του «Birdman» και η απογοήτευση του Νιλ Πάτρικ Χάρις

Απολαύστε το ξέσπασμά του (στο 7ο λεπτό της εκπομπής το εν λόγω απόσπασμα - διαφορετικά, δείτε όλο το επεισόδιο, είναι τόσο απολαυστικό έτσι κι αλλιώς!)

The Daily Show
Daily Show Full Episodes,  More Daily Show Videos,  Comedy Central Full Episodes

.

Διαβάστε ακόμα: Τέλος εποχής; Ο Τζον Στιούαρτ εγκαταλείπει το «The Daily Show»