Buzz

O Τζόκερ του Τζάρεντ Λέτο είναι και τρομακτικός και psycho και killer!

στα 10

Ο Τζάρεντ Λέτο κάνει τα πάντα για να διαγράψει τον Τζόκερ του Τζακ Νίκολσον και του Χιθ Λέτζερ. Και η αλήθεια είναι πως μάλλον τα καταφέρνει...

O Τζόκερ του Τζάρεντ Λέτο είναι και τρομακτικός και psycho και killer!

Μετά από μήνες παραφιλολογίας για το πως ο Τζάρεντ Λέτο ήταν ο Τζόκερ και εκτός γυρίσματος του «Suicide Squad», σε μια... υποκριτική μέθοδο που κανονικά θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην τρέλα, το εξώφυλλο του νέου Empire τον παρουσιάζει σε όλο του το glam ως psycho και killer, προετοιμάζοντας όλους για τη μεγάλη έκπληξη. Που δεν είναι άλλη από το γεγονός που θέλει τον Τζάρεντ Λέτο να καταφέρνει να σβήσει από τη μνήμη τους μέχρι τώρα δύο εμβληματικούς Τζόκερ της κινηματογραφικής ιστορίας: τον Τζακ Νίκολσον στο «Batman» του Τιμ Μπάρτον και τον Χιθ Λέτζερ στο «Dark Knight» του Κρίστοφερ Νόλαν.

Δείτε εδώ το καταπληκτικό τρέιλερ του «Suicide Squad» του Ντέιβιντ Αγιερ

Joker Jared Leto Suicide Squad

«Υπήρξε σίγουρα μιας περίοδος... απεξάρτησης. Είχα κάνει μια πολύ μεγάλη βουτιά. Αλλά ήταν μια μοναδική ευκαιρία και δεν μπορώ να φανταστώ να το είχα κάνει με άλλον τρόπο. Ηταν διασκεδαστικό, το να παίζω όλα αυτά τα ψυχολογικά παιχνίδια. Αλλά την ίδια στιγμή ήταν επώδυνο, σαν να γεννάω κάτι από τον πρωκτό μου», δηλώνει ο Τζάρεντ Λέτο στο Empire, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο την ανυπομονησία για το «Suicide Squad» που αναμένεται στις αίθουσες τον Αύγουστο του 2016.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: