Buzz

Ο Τζόνι Ντεπ το είπε και το έκανε: έτοιμη η ταινία για τον Κιθ Ρίτσαρντς

στα 10

Μετά από 4 χρόνια δουλειάς, ο Ντεπ ανακοίνωσε ότι η ταινία για τη ζωή του Κιθ Ρίτσαρντς είναι έτοιμη!

Ο Τζόνι Ντεπ το είπε και το έκανε: έτοιμη η ταινία για τον Κιθ Ρίτσαρντς

Ολοι γνωρίζουμε για την πολύχρονη φιλία του «Πειρατή της Καραϊβικής» Τζόνι Ντεπ με το κιθαρίστα-είδωλο των Rolling Stones. Ο Κιθ Ρίτσαρντς αποδέχθηκε την πρόσκληση του Ντεπ για να εμφανιστεί ως ο πατέρας του στο franchise, κι εκείνος με τη σειρά του έχει ανεβάσει αρκετές φορές τον χολιγουντιανό σταρ στη σκηνή για να τζαμάρουν μαζί.

Δείτε εδώ: Ο Τζόνι Ντεπ να τζαμάρει με τον Κιθ Ρίτσαρντς!

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Ντεπ γύριζε μία ταινία για τη ζωή του Ρίτσαρντς. Σήμερα ανακοίνωσε ότι το πρότζεκτ ολοκληρώθηκε. Οπώς είπε στο περιοδικό «Event»: «Μετά από 4 χρόνια δουλειάς, μόλις ολοκληρώσαμε το γύρισμα. Στην πραγματικότητα δεν είναι ένα τυπικό ντοκιμαντέρ, αλλά περισσότερο μία ευκαιρία να βιώσει κανείς τι σημαίνει να είσαι ο Κιθ Ρίτσαρντς. Κανείς δεν ξέρει τον πραγματικό άνθρωπο, καθώς ο Ρίτσαρντς είναι ένα μυστήριο πλάσμα. Η ταινία είναι μία σειρά από κουβέντες μας γύρω από τις εμπειρίες του και τη φιλοσοφία του - κι αυτές οι συζητήσεις θα μονταριστούν με υλικό από τη ζωή και την καριέρα του...»

Johnny Depp Keith Richards 607

Θυμηθείτε κι αυτό: Δείτε τον Τζόνι Ντεπ στη σκηνή με τους Aerosmith!

«Τα γυρίσματα έγιναν μέσα σε 5 μέρες πριν από 3 χρόνια και ολοκληρώθηκαν το Φεβρουάριο, όπου τον είχα για άλλες 5 μέρες για να συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε αφήσει τα πράγματα...»

«Νιώθω πολύ τυχερός που αυτός ο τύπος, ο οποίος δεν είχε κάνει τίποτα παρόμοιο στο παρελθόν, με εμπιστεύθηκε και μου επέτρεψε να γυρίσω ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. Νιώθω κάπως σαν τον Αλαν Λόμαξ. Το να αποτυπώνουμε πώς ο Κιθ σκέφτεται και πώς αφηγείται 50 χρόνια ζωής και καριέρας ήταν μία συναρπαστική εμπειρία...»

Διαβάστε περισσότερα: