Buzz

Ο Τζον Σι Ράιλι και ο Στιβ Κούγκαν είναι… ο Χοντρός και ο Λιγνός

στα 10

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του biopic «Stan and Ollie», για το διάσημο κωμικό δίδυμο, αποκαλύπτουν έναν αγνώριστο Τζον Σι Ράιλι κάτω από τόνους προσθετικού μακιγιάζ.

Ο Τζον Σι Ράιλι και ο Στιβ Κούγκαν είναι… ο Χοντρός και ο Λιγνός

Αν νομίζατε ότι ο προσφάτως βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ρόλος του Γκάρι Ολντμαν ως Ουίνστον Τσόρτσιλ στο «Darkest Hour» θα είναι η πιο «βαριά» περίπτωση προσθετικού μακιγιάζ που θα δούμε φέτος στο σινεμά, τότε σίγουρα πρέπει να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα του «Stan and Ollie».

Ο Τζον Σι Ράιλι και ο Στιβ Κούγκαν υποδύονται τους Ολιβερ Χάρντι και Σταν Λόρελ, αντίστοιχα, σε ένα biopic που ξετυλίγει τη ζωή και τη σχέση του διάσημου κωμικού δίδυμου που όλοι μας γνωρίσαμε ως Χοντρός και Λιγνός. Πιο συγκεκριμένα, η ταινία τούς ακολουθεί κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους περιοδείας στη μεταπολεμική Μεγάλη Βρετανία, σε μια απόπειρα να αναστήσουν την κινηματογραφική τους καριέρα.

Διαβάστε ακόμη: Οι Γουίλ Φέρελ και Τζον Σι Ράιλι μεταμορφώνονται σε (Σέρλοκ) Χολμς & Γουότσον

Stan and Ollie 607

Stan and Ollie 607

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σκωτσέζος Τζον Σ. Μπέιρντ (υπεύθυνος για το «Filth» με τον Τζέιμς ΜακΑβόι), ενώ συμπρωταγωνιστούν η Σίρλεϊ Χέντερσον και ο Ντάνι Χιούστον.

Μια παραγωγή του BBC, το φιλμ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της παραγωγής και δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο μπορείτε να απολαύσετε εδώ μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα, με τον Τζον Σι Ράιλι ειδικά να είναι αγνώριστος κάτω από τόνους προσθετικού μακιγιάζ.

Stan and Ollie 607

Stan and Ollie 607

Stan and Ollie 607

Stan and Ollie 607

Διαβάστε ακόμη