Buzz

Jeff Bridges: Pictures Volume 2: Ο Τζεφ Μπρίτζες κυκλοφόρησε ένα νέο λεύκωμα με φωτογραφίες του

στα 10

Δείτε τον να παρουσιάζει ένα preview και διαβάστε πού θα πάνε όλα τα έσοδα (γιατί παραμένει ο πιο cool Dude όλων των εποχών - μέσα κι έξω από οθόνες)

Jeff Bridges: Pictures Volume 2: Ο Τζεφ Μπρίτζες κυκλοφόρησε ένα νέο λεύκωμα με φωτογραφίες του

Ο Τζεφ Μπρίτζες το είχε ξεκαθαρίσει: βαριέται να κάθεται ανάμεσα στις λήψεις στα γυρίσματα των ταινιών του. Κατά τη διάρκεια του «Starman» (1984) του Τζον Κάρπεντερ λοιπόν, αποφάσισε να παίρνει φωτογραφίες στο πλατό. Και μετά το πρώτο κλικ, δεν σταμάτησε ποτέ.

«Μάλλον πάσχω από σύνδρομο Tourette - μου είναι αδύνατον να μείνω ακίνητος. Πρέπει κάτι να κάνω. Ξεκίνησα τις φωτογραφίες πριν από 35 χρόνια και μου έγινε δεύτερη φύση. Τραβάω στα διαλείμματα των γυρισμάτων με τη φυσικότητα που κάποιος ανοίγει να διαβάσει ένα βιβλίο ή ακούει μουσική...»

Διαβάστε κι αυτό: Η Αμερικανική Ενωση Διευθυντών Φωτογραφίας δίνει φέτος τιμητικό βραβείο στον Τζεφ Μπρίτζες

Jeff Bridges Volume 2 607 1 Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στα γυρίσματα του «Οι Αντρες που Κοιτούν Επίμονα Κατσίκες» (2009)

Συνήθως τις φωτογραφίες του τις εκτυπώνει και τις χαρίζει σε αυτοσχέδια λευκώματα στο καστ και το συνεργείο, όταν τελειώσουν τα γυρίσματα.

Το 2003 όμως εξέδωσε ένα λεύκωμα με μία πρώτη επιλογή («Pictures by Jeff Bridges») και σήμερα κυκλοφορεί το δεύτερο τόμο.

Διαβάστε κι αυτό: Γιατί ο Τζεφ Μπρίτζες ήταν, είναι και θα είναι ο coolest dude

Jeff Bridges Volume 2 607 4 Ο Κρις Εβανς στα γυρίσματα του «Πάση Θυσία» (Hell Or High Water, 2017)

Το «Jeff Bridges: Pictures Volume 2» περιέχει ασπρόμαυρες πανοραμικές φωτογραφίες που τράβηξε με την Widelux κάμερα του. Κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Powerhouse Books, κοστίζει 50 δολάρια κι ο Μπρίτζες χαρίζει όλα τα έσοδα στον οργανισμό που δίνει επιδόματα και ιατρική κάλυψη σε άνεργους ηθοποιούς (Motion Picture & Television Fund).

Να θυμίσουμε ότι περιμένουμε με ανυπομονησία να τον δούμε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά: στο «The Old Man» του FX

Jeff Bridges Volume 2 607 3 Σκοτ Κούπερ & Τζεφ Μπρίτζες στα γυρίσματα του «Crazy Heart» (2009)

Δείτε τον να παρουσιάζει previews του βιβλίου στον Τζίμι Κίμελ, στο επεισόδιο της προηγούμενης Δευτέρας, να μιλάει για το πάθος του για τη φωτογραφία, να εξηγεί γιατί χρησιμοποιούσε την 35άρα Widelux και να τραβάει λήψεις επί τόπου στο στούντιο.

Ο Dude, ό,τι κι αν κάνει, είναι τόσο cool.


Περισσότερος Τζεφ Μπρίτζες: