Buzz

Ο Τζάρεντ Λέτο πιστεύει πως τα σινεμά δεν θα επιβίωναν χωρίς τις Marvel ταινίες

στα 10

Σχολίασε και τις τόσες αναβολές που πήρε η ταινία η οποία πιστεύει πως αν δεν πάει καλά στα ταμεία τουλάχιστον θα ξέρουν το τι φταίει.

Ο Τζάρεντ Λέτο πιστεύει πως τα σινεμά δεν θα επιβίωναν χωρίς τις Marvel ταινίες

To MCU ήδη επεκτείνεται και με Spider-verse με την ταινία «Morbius» να έρχεται στις αίθουσες στις 31 Μαρτίου. Για πολλούς μάλιστα ήταν το συγκεκριμένο σύμπαν το οποίο κατάφερε να σώσει αρκετές αίθουσες μετά την πανδημία, με το «Spider-Man: No Way Home» να έχει ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο στο παγκόσμιο box office.

Μέσα σε αυτού συμπεριλαμβάνεται και ο πρωταγωνιστής του «Morbius» Τζάρεντ Λέτο ο οποίος, μιλώντας στο Variety, ανέφερε πως οι κινηματογραφικές αίθουσες δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν χωρίς τις ταινίες της Marvel.

Διαβάστε ακόμα: «Madame Web»: Και η Ντακότα Τζόνσον στα δίχτυα της Marvel και του Spider-Verse

morbius

Ο Λέτο ξεκίνησε παραδέχοντας ότι είναι «λίγο σνομπ όταν πρόκειται για να παίξει σε μια ταινία». Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία της Marvel και γνωρίζει ξεκάθαρα πως το συγκεκριμένο είδος ταινιών έχει πάντα μεγάλες εισπράξεις στο box office. «Αν δεν ήταν οι ταινίες της Marvel, δεν ξέρω καν αν θα υπήρχαν αίθουσες. Δεν φαίνεται ότι υπάρχει χώρος για όλους και αυτό αρχίζει να γίνεται λίγο αποκαρδιωτικό», είπε ο Λέτο.

Τέλος σχολίασε και τις τόσες αναβολές που πήρε η ταινία η οποία πιστεύει πως αν δεν πάει καλά στα ταμεία τουλάχιστον θα ξέρουν το τι φταίει. «Αν η ταινία δεν δουλέψει στο box office, έχουμε μια καλή δικαιολογία. Αργήσαμε πάρα πολύ.»