Buzz

«Madame Web»: Και η Ντακότα Τζόνσον στα δίχτυα της Marvel και του Spider-Verse

στα 10

Η Ντακότα Τζόνσον είναι η νέα επόμενη σταρ που μπαίνει με αξιώσεις στο MCU.

«Madame Web»: Και η Ντακότα Τζόνσον στα δίχτυα της Marvel και του Spider-Verse

Η Ντακότα Τζόνσον έχει πάρει αρκετά ρίσκα με κάποιους πολύ ενδιαφέροντες ρόλους από τότε που ήταν απλά το κορίτσι στη σειρά του «50 Αποχρώσεις του Γκρι», πρωταγωνιστώντας μάλιστα σε μερικές αξιόλογες indie ταινίες. Αλλά αυτό που δεν έχει δοκιμάσει ακόμα είναι σίγουρα ένας ρόλος σε κάποιο μεγάλο blockbuster το οποίο, από ό,τι φαίνεται πρόκειται να αλλάξει πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με το Deadline αλλά και το The Hollywood Reporter η Τζόνσον ετοιμάζεται να μπει κι αυτή στο MCU, και πιο συγκεκριμένα στο Spider-verse, καθώς βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να παίξει την Madame Web στην ταινία του Σ. Τζ. Κλάρκσον «Madame Web» και μάλιστα από τους σεναριογράφους του «Morbius», Ματ Σαζάμα και Μπερκ Σάρπλες για λογαριασμό της Sony και της Marvel.

Διαβάστε ακόμα: H Madame Web έρχεται στο Spider-verse

madame web main

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, ο οποίος δημιουργήθηκε από τον Ντένις Ο’Νιλ και σχεδιάστηκε από τον Τζον Ρομίτα Τζούνιορ, έκανε την πρώτη εμφάνισή του στο τεύχος #210 του The Amazing Spider-Man, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1980. Η Madame Web, γνωστή και ως Κασάντρα Γουέμπ, είναι μια ηλικιωμένη τυφλή γυναίκα η οποία πάσχει από χρόνιο νευρομυϊκή ασθένεια η οποία την κάνει να κινείται και να αναπνέει με δυσκολία. Ετσι είναι συνδεδεμένη με ένα μηχάνημα υποστήριξης ζωής το οποίο μοιάζει με ιστό αράχνης, και βοηθάει τον Spider-Man, με τις προβλέψεις της, σε διάφορες υποθέσεις.

Η Madame Web έχει εμφανιστεί σε άλλα μέσα, από σειρές μέχρι και σε video games. Μάλιστα έχει παρουσιαστεί ως και ένα ον που ταξιδεύει σε διάφορες διαστάσεις και δουλεύει για τον Beyonder. Οι δυο τους ταξιδεύουν σε διάφορες διαστάσεις και σύμπαντα και όταν έφτασαν στη Γη ενθουσιάστηκαν με την ανθρωπότητα και τις έννοιες του καλού και του κακού, επιλέγοντας τον Spider-Man ως πολεμιστή για την πλευρά του καλού, ενώ μερικές φορές η Web παίρνει τον Spider-Man στο astral plane, αυτό που χρησιμοποιεί και ο Doctor Strange.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε για το πως θα η Τζονσον θα παίξει τον ρόλο μιας ηλικιωμένης γυναίκας ή θα την δούμε ως μια πιο νέα εκδοχή της σε μια ταινία που μπορεί να ακολουθεί κάποια origin ιστορία του συγκεκριμένου χαρακτήρα.