Buzz

Δεν το ζήτησε κανείς, αλλά ο Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει. Ξανά.

στα 10

Το Χόλιγουντ δεν μαθαίνει από τα παθήματά του και αγνοώντας το «ξενέρωμα» των φανατικών του Ιντιάνα Τζόουνς με την τέταρτη συνέχεια της σειράς, επιμένει να προχωρήσει σε μια πέμπτη. Ακόμη και χωρίς τον Χάρισον Φορντ.

Δεν το ζήτησε κανείς, αλλά ο Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει. Ξανά.

Ελπίζαμε πως η ατυχής εμπειρία του «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου» θα έβαζε οριστικό τέλος στις προσπάθειες της Disney να συνεχίσει ντε και καλά το franchise, ειδικά τώρα πια που ο Χάρισον Φορντ πέρασε τα 70 του χρόνια.

Μόνο που στο σύγχρονο Χόλιγουντ η έννοια «φυσιολογική φθορά» είναι άγνωστη και οι ήρωες πεθαίνουν μόνο όταν αυτό υπαγορευθεί από τα ταμεία, γεγονός που φέρνει τα περισσότερα από 700 εκ. δολ. που απέφερε το τέταρτο μέρος της σειράς «Ιντιάνα Τζόουνς» μια καλή βάση για το πέμπτο μέρος της σειράς που ετοιμάζεται με αργές αλλά καλά μελετημένες κινήσεις. Ακόμη και χωρίς τον Χάρισον Φορντ.

Ο τελευταίος θα εμφανιστεί - όπως όλα δείχνουν - στο έβδομο επεισόδιο του «Πολέμου των Αστρων» και αν δεν καταφέρει να φορέσει τη στολή του αγαπημένου του αρχαιολόγου, η Disney είναι διατεθειμένη να ξεκινήσει την ιστορία από την αρχή, με το όνομα του Μπράντλεϊ Κούπερ να είναι αυτή τη στιγμή πολύ ψηλά στη λίστα των υποψήφιων νέων ηθοποιών που θα μπορούσαν να σηκώσουν στους ώμους τους το franchise.

Χωρίς κανείς να γνωρίζει τίποτα περισσότερο, ο Φρανκ Ντάραμποντ («Τελευταία Εξοδος Ρίτα Χέιγουορθ») λέγεται πως έχει καταθέσει μια ιδέα σεναρίου, ενώ αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να έχουμε περισσότερα νέα για την πέμπτη συνέχεια των περιπετειών του Ιντιάνα Τζόουνς.

Ακόμη κι αν δεν θέλουμε ούτε να το σκεφτόμαστε...

Διαβάστε ακόμη: