Buzz

It's a wrap για το «Independence Day: Resurgence»

στα 10

O Ρόλαντ Εμεριχ ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα (;) νέα με ένα τουίτ!

It's a wrap για το «Independence Day: Resurgence»

Χωρίς των Γουιλ Σμιθ (ο οποίος είναι πλέον πολύ ακριβός για να χωρέσει ακόμη και σε ένα τοσο μεγάλο blockbuster), αλλά με αρκετά μέλη του original cast, όπως τον Τζεφ Γκόλντμπλαμ, τον Μπιλ Πούλμαν και την Βίβικα Φοξ αλλά και καινούριες προσθήκες όπως ο Λίαμ Χέμσγουορθ και η Σαρλότ Γκενσμπούργκ, η ανθρωπότητα θα έρθει και πάλι αντιμέτωπη με μια φονική εξωγήινη απειλή.

Διαβάστε ακόμη: 10 πιθανοί λόγοι για τους οποίους η Σαρλότ Γκενσμπούργκ δέχθηκε να παίξει στο «Independence Day 2»

Στο σίκουελ της ταινίας του Εμεριχ μπορεί τα κράτη του πλανήτη μας να έχουν συνεργαστεί σε ένα πρόγραμμα προστασίας ενάντια σε κατακτητές από το έξω διάστημα, χρησιμοποιώντας την δική τους τεχνολογία, που έχουν αποκτήσει μετά την πρώτη εισβολή το 1996, αλλά τίποτα δεν μπορεί να τους προετοιμάσει για το μένος και τα όπλα που οι εξωγήινοι θα χρησιμοποιήσουν στην νέα, φονική τους επίθεση.

Independence Day: Resurgence 607

Το μόνο που στέκεται ανάμεσα στον κόσμο μας και τον αφανισμό, δεν είναι παρά μια ομάδα από γενναίους άντρες και γυναίκες, οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν ότι η γη θα μείνει ελεύθερη και ζωντανή.

Independence Day: Resurgence cast 607

Βεβαίως ξέρετε πως πηγαίνει η ιστορία και λίγο πολύ ξέρετε τι να περιμένετε, ίσως το μόνο διαφορετικό απ ότι είχατε δει στην προηγούμενη ταινία να είναι η ποιότητα των ειδικών εφέ, τα οποία όπως και η τεχνολογία των εξωγήινων βελτιώθηκε σημαντικά με την πάροδο των χρόνων.

Independence Day: Resurgence  roland emmerich 607

Σε λιγότερο από έναν χρόνο από σήμερα θα ξέρουμε αν το κοινό των multiplex νοιάζεται ακόμη για ένα concept που μοιάζει ολίγον τι παλιομοδίτικο, αλλά η επιτυχία του «Jurassic World» φέτος, δείχνει μάλλον πως η νοσταλγία για τις ταινίες του παρελθόντος κρατά ακόμη. Οταν τουλάχιστον το reboot τους γίνεται σωστά.


Δείτε ακόμη: