Buzz

10 πιθανοί λόγοι για τους οποίους η Σαρλότ Γκενσμπούργκ δέχθηκε να παίξει στο «Independence Day 2»

στα 10

Μέχρι να μάθουμε τι ακριβώς σκέφτηκε η Σαρλότ Γκενσμπούργκ και δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στο δεύτερο μέρος του «Independence Day», είπαμε να αποπειραθούμε δέκα υποθέσεων που μπορεί να κρύβουν και την αλήθεια...

10 πιθανοί λόγοι για τους οποίους η Σαρλότ Γκενσμπούργκ δέχθηκε να παίξει στο «Independence Day 2»

Και μόνο ο τίτλος στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Hollywood Reporter («Η σταρ του "Nymphomaniac" στο "Independence Day 2») είναι αρκετά ενδεικτικός για να κάνει την ερώτηση «τι στο διάολο σκέφτηκε η Σαρλότ Γκενσμπούργκ και θέλησε να παίξει στο σίκουελ ενός blockbuster σε μια Αμερική που δεν γνωρίζει ούτε το ονομά της και προτιμά να την αποκαλεί σταρ του "Nymphomaniac";».

Οι παρακάτω 10 υποθέσεις μπορεί και να κρύβουν τον πραγματικό λόγο:

  1. Η Σαρλότ Γκενσμπούργκ δεν ξέρει τον Ρόλαντ Εμεριχ και σκέφτηκε πως για να είναι έτσι το ονομά του δεν θα είναι Αμερικάνος. Επειδή δεν λέει σχεδόν ποτέ όχι σε κάποια ευρωπαϊκή ταινία είπε και σε αυτήν. Βοήθησε βέβαια και ο φεμινιστικός τίτλος.

  2. Με το άκουσμα του τίτλου σκέφτηκε πως πρόκειται για το δεύτερο μέρος μιας ενιαίας ταινίας που απλά χωρίστηκε στα δύο (βλ. «Nymphomaniac») και από κεκτημένη ταχύτητα είπε το ναι.

  3. Είναι μεγάλη φαν του Λίαμ Χέμσγουορθ από τα «Hunger Games» και δεν θα άφηνε καμία ευκαιρία να παίξει μαζί του να πάει χαμένη.

  4. Μπερδεύτηκε με τις πρόσφατες εκρήξεις outing ακτιβισμού του Ρόλαντ Εμεριχ, αλλά και από το γεγονός πως το φιλμ θα περιλαμβάνει ένα γκέι ζευγάρι και θεώρησε πως είναι υποχρέωσή της να είναι παρών σε αυτήν την κοσμογονική αλλαγή στο Χόλιγουντ.

  5. Θυμήθηκε το «Godzilla» και σου λέει αφού η Ζιλιέτ Μπινός βγήκε αλώβητη από αυτό, γιατί να μην το κάνει και αυτή (ελπίζουμε κάποιος να της είπε πως η Μπινός παίζει μόνο τρία λεπτά και πεθαίνει πριν αρχίσει η ταινία).

  6. Είχε ορκιστεί πως μετά την εμπειρία του «Nymphomaniac» θα πει το ναι σε οποιαδήποτε ελαφριά ταινία της προτείνουν. Ετυχε να είναι το «Independence Day 2».

  7. Ηθελε χρόνια να δουλέψει μαζί με τον Τζεφ Γκόλντμπλαμ και επειδή είδε πως δεν θα είχε τη δυνατότητα σε κάτι καλύτερο, είπε να πάρει το ρίσκο. Χάρηκε ιδιαίτερα που δεν ήταν κάποιο από τα «Jurassic Park».

  8. Ο Ρόλαντ Εμεριχ της υποσχέθηκε πως θα παίξει στο φιλόδοξο «Stonewall» που ετοιμάζει, μόνο αν κάνει ένα πέρασμα από το «Indepedence Day 2». Για την καριέρα της το έκανε, δηλαδή...

  9. Ο ατζέντης της της είπε πως πρέπει να σταματήσει τις μαλακίες και να κάνει καμιά κανονική ταινία.

  10. Πήρε τηλέφωνο τον Λαρς φον Τρίερ και τον ρώτησε αν πρέπει να δεχτεί. Και αυτός της είπε σε άπταιστα αγγλικά: «Why not? It seems delicious to me».

Το «Independence Day 2» του Ρόλαντ Εμεριχ είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 24 Ιουνίου του 2016, ακριβώς 20 χρόνια από την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας στις 3 Ιουλίου του 1996.

Charlotte Gainsbourg 607

Διαβάστε ακόμη: