Buzz

«Οργή, θλίψη, πόνος, οτινάναι!» Οι φετινές πρωταγωνίστριες της τηλεόρασης σε στρογγυλό τραπέζι

στα 10

Από τη Νικόλ Κίντμαν ως την Τζέσικα Λανγκ, οι γυναίκες που διαμόρφωσαν το φετινό τηλεοπτικό τοπίο μιλούν στο Hollywood Reporter.

«Οργή, θλίψη, πόνος, οτινάναι!» Οι φετινές πρωταγωνίστριες της τηλεόρασης σε στρογγυλό τραπέζι

Σήμερα, 12 Ιουνίου, ξεκινά η ψηφοφορία για τις υποψηφιότητες των φετινών βραβείων Emmy, που θα δοθούν στις 17 Σεπτεμβρίου 2017. Γι' αυτό και το νέο τεύχος του Hollywood Reporter, παρουσιάζει ένα από τα διάσημα «στρογγυλά τραπέζια» του, φέρνοντας στο φακό και δίνοντας λόγο σε εκείνες τις γυναίκες που έχτισαν με τις ερμηνείες, το σκηνοθετικό ή σεναριακό ταλέντο, τη δημιουργικότητα και το δυναμισμό τους, μια τηλεοπτική χρονιά που μένει έντονα στη μνήμη.

Διαβάστε ακόμη: To «Big Little Lies» φτιάχνει αλήθειες από τα ψέματα

hollywood reporter round table tv 607

Στο roundtable του Hollywood Reporter κάθονται η Νικόλ Κίντμαν και η Ρις Γουίδερσπουν, με αφορμή το «Big Little Lies», η Τζέσικα Λανγκ για το «Feud», η Ελίζαμπεθ Μος για το «Handmaid's Tale», η Εϊβα ΝτιΒερνέ και η Οπρα Γουίνφρεϊ για το «Queen Sugar», η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ για το «Fleabag», η Κρίσι Μετς για το «This Is Us». Καθώς τα βίντεο της συζήτησης κυκλοφορούν σιγά-σιγά, βλέπουμε και ακούμε και χειροκροτούμε με ενθουσιασμό.

Νικόλ Κίντμαν


Ρις Γουίδερσπουν


Ελίζαμπεθ Μος


Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ


Έιβα ΝτιΒερνέ


Διαβάστε ακόμη: