Buzz

O Χένρι Κάβιλ είναι ο νέος «Highlander»

στα 10

Σε σκηνοθεσία του Τσαντ Σταχέλσκι, γνωστός από τα «John Wick».

O Χένρι Κάβιλ είναι ο νέος «Highlander»

Οταν κυκλοφόρησε το 1986 η ταινία του Ράσελ Μαλκάχι «Highlander» με πρωταγωνιστές τους Σον Κόνερι και Κρίστοφερ Λαμπέρ, απέκτησε δικαιωματικά το καλτ στάτους που της αξίζει. Η ταινία μιλούσε για έναν Σκωτσέζο πολεμιστή, τον Κόνορ ΜακΛάουντ, ο οποίος ανασταίνεται μετά από ένα θανατηφόρο χτύπημα που υπέστη στη μάχη. Μαθαίνει πως είναι ένα από τους Αθάνατους και γνωρίζει τον Ραμίρεζ, ο οποίος τον διδάσκει για αυτούς και πως ο μόνος τρόπος για να πεθάνει ένας Αθάνατος είναι να του κόψει κάποιος το κεφάλι. Στο τέλος όμως θα μπορεί να μείνει μόνο ένας.

Ενας από τους λόγους που η ταινία γνώρισε τεράστια επιτυχία ήταν και το soundtrack που έγραψαν οι Queen, με τραγούδια όπως «Princes of the Universe» και «Who Wants to Live Forever», με αποτέλεσμα να γυριστούν ακόμα πέντε ταινίες (μια εκ των οποίων κυκλοφόρησε κατευθείαν στην τηλεόραση), anime, τηλεοπτικές σειρές και πολλά άλλα.

Ετσι δεν είναι παράλογο που ετοιμάζεται ένα reboot της σειράς και μάλιστα σε σκηνοθεσία του Τσαντ Σταχέλσκι (της σειράς «John Wick») και πρωταγωνιστή τον Χένρι Κάβιλ. Το συγκεκριμένο reboot ήταν στα σκαριά εδώ και χρόνια με τον Σταχέλσκι να είχε δεσμευτεί στο συγκεκριμένο πρότζεκτ από την αρχή του, και μάλιστα κάποια στιγμή στην ταινία θα πρωταγωνιστούσαν οι Ράιαν Ρέινολντς και Κιάνου Ριβς, κάτι τελικά που δεν πραγματοποιήθηκε. Ο Κάβιλ έγραψε στο Instagram του τα παρακάτω για τα νέα του κάστινγκ του στην ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Οι A-ha δεν μας αφήνουν να τους ξεχάσουμε...

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος άλλος από το καστ ή το πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία. Αλλά για την ώρα μπορούμε να απολαύσουμε το τρέιλερ της ταινίας του ’86 αλλά και ένα από τα κομμάτια του υπέροχου soundtrack των Queen.