Buzz

Οι A-ha δεν μας αφήνουν να τους ξεχάσουμε...

στα 10

Χορεύουμε και συγκινούμαστε με το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «A-ha The Movie».

Οι A-ha δεν μας αφήνουν να τους ξεχάσουμε...

Ηταν το μουσικό ποπ έμβλημα των '80ς, τα τραγούδια τους καθόριζαν... τη Δευτέρα αλλά κι όλες τις υπόλοιπες ημέρες μας, αλλά η ιστορία τους ήταν κάθε άλλο παρά συμβατική.

Διαβάστε ακόμη: Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Ο Τόμας Ρόμπσαμ του «Punx» σκηνοθετεί το «A-ha The Movie», ένα ντοκιμαντέρ για το συγκρότημα από τη Νορβηγία που έκανε πραγματικά διεθνή καριέρα. Το «Take on Me», άλλωσε, σε συνδυασμό με το προχωρημένο, τότε, βίντεο κλιπ με animation του Στιβ Μπάρον, παραμένει μια από τις πιο πολυπαιγμένες επιτυχίες της περασμένης χιλιετίας. Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί το συγκρότημα επί τέσσερα χρόνια, στο παρόν, καταγράφοντας την ιστορία του πώς τρία αγόρια κυνήγησαν το απίστευτο όνειρό τους και το έκαναν πραγματικότητα, όταν το «Take on Me» ανέβηκε, το 1985, στο #1 του αμερικανικού Billboard.

a-ha 607

Οι A-ha εξακολουθούν να κάνουν συναρπαστικές συναυλίες, 35 χρόνια μετά τη διάλυσή τους. Ταξιδεύουν στον κόσμο και παίζουν τα τραγούδια τους, παρότι ο καθένας φτάνει ξεχωριστά και στα παρασκήνια δεν συναντιούνται: βρίσκονται μόνο πάνω στη σκηνή! Το ντοκιμαντέρ πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα τον Ιούνιο. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ, θα σας φτιάξει το Σαββατοκύριακο.

a-ha The Movie | Official Trailer from Motlys on Vimeo.