Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Friends: The Reunion»

Ολοι μεγάλωσαν. Ολοι μεγαλώσαμε.To trailer του πολύκροτου reunion των «Friends» το επιβεβαίωσε: η καλή τηλεόραση σου κρατά παρέα για χρόνια. Η πολύ καλή τηλεόραση δημιουργεί Φιλαράκια για μια ζωή. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Friends: The Reunion».


«Nine Perfect Strangers»

Τρόμος! Η Νικόλ Κίντμαν υπόσχεται να μας κάνει καλά στο πρώτο teaser του «Nine Perfect Strangers». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Nine Perfect Strangers».


«Black Widow»

Μ' ένα νέο teaser, η Marvel ξαναφέρνει στο προσκήνιο την αργοπορημένη υπερ-ηρωίδα της. 8 Ιουλίου στα θερινά όλης της Ελλάδας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Black Widow»


«Everybody’s Talking About Jamie»

To αγαπημένο μιούζικαλ του West End το οποίο μιλάει για το όνειρο ενός 16χρονου αγοριού να γίνει drag queen γίνεται ταινία και έρχεται κατευθείαν στο Amazon.


«No Sudden Move»

H νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ με τους Ντον Τσιντλ, Μπενίσιο ντελ Τόρο, Ρέι Λιότα και Ντέιβ Χάρμπουρ θα κάνει την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα και έχει το πρώτο του τρέιλερ.


«Respect»

H Τζένιφερ Χάντσον ράβει για τα Οσκαρ ήδη από το τρέιλερ της βιογραφίας της Αρίθα Φράνκλιν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Respect».


«Loki»

Ο Τομ Χίντελστον επιστρέφει στον ρόλο του «Loki» με την σειρά να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2021 στο Disney+ και θα ακολουθούμε την ιστορία του χαρακτήρα από την στιγμή που έκλεψε το Τεσσαράκτιο το 2012 και μετά. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 11 Ιουνίου.


«Fear Street Trilogy»

Μια τριλογία ακατάλληλων ταινιών βασισμένη στα βιβλία του Ρ. Λ. Στάιν θα κάνουν την πρεμιέρα τους σε μια περίοδο τριών εβδομάδων, η μία πίσω από την άλλη, τον Ιούλιο στο Netflix.


«Dear Evan Hansen»

Η βραβευμένο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ γίνεται ταινία με τον Μπεν Πλατ και την Τζούλιαν Μουρ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.


«Hotel Transylvania: Transformania»

O Δράκουλας και όλη η παρέα του επιστρέφουν το καλοκαίρι στην τελευταία ταινία της σειράς.


«Snake Eyes: G.I. Joe Origins»

Spin-off της ταινίας «G.I. Joe» η οποία επικεντρώνεται στην origin ιστορία του Snake Eyes.


«Sweet Tooth»

Το ιδιαίτερο κόμικ του Τζεφ Λεμίρ θα γίνει σειρά στο Netflix σε παραγωγή του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, της γυναίκας του Σούζαν και του στούντιο που έχουν μαζί με το όνομα Team Downey Productions. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Sweet Tooth».


«Dr. Death»

O Τζόσουα Τζάκσον πρωταγωνιστεί στη μίνι σειρά του Peacock η οποία μιλά για την αληθινή ιστορία του γιατρού Κρίστοφερ Ντανστς ο οποίος σκότωσε πολλούς από τους ασθενείς του, δίνοντας του έτσι το παρατσούκλι Dr. Death, και καταδικάστηκε σε ισόβια.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021