Buzz

Respect! H Τζένιφερ Χάντσον ράβει για τα Οσκαρ ήδη από το τρέιλερ της βιογραφίας της Αρίθα Φράνκλιν

στα 10

Πρώτες εικόνες από την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική βιογραφία.

Respect! H Τζένιφερ Χάντσον ράβει για τα Οσκαρ ήδη από το τρέιλερ της βιογραφίας της Αρίθα Φράνκλιν

Προσωπική επιλογή της Αρίθα Φράνκλιν πριν το θανάτό της, το 2018 σε ηλικία 76 ετών, η Τζένιφερ Χάντσον δεν χρειάζεται να αποδείξει πως είναι η ιδανική για να ενσαρκώσει τη μεγαλύτερη όλων σε ένα ρόλο που είναι σίγουρο πως θα της εξασφαλίσει μια υποψηφιότητα για Οσκαρ και - γιατί όχι; - και ένα δεύτερο αγαλματάκι, μετά το Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου που είχε κερδίσει πίσω στο 2006 για το «Dreamgirls».

«Ελπίζω να την έχω αποδώσει πιστά - να με βλέπει από ψηλά και να είναι περήφανη. Ημουν τρομοκρατημένη. Υπηρέτησα το ρόλο ταπεινά και με φοβερή ευγνωμοσύνη...», έχει δηλώσει η Χάντσον που στο νέο τρέιλερ του «Respect» αποκαλύπτει λίγη από την πρόζα που φέρνει στο προσκήνιο μια γυναίκα της εποχής της, δυναμική και έτοιμη να διεκδικήσει το δικό της χώρο στον κόσμο της μουσικής.

Δείτε εδώ το νέο τρέιλερ του «Respect» που βγαίνει στις αίθουσες το Δεκέμβριο του 2020:


Μαζί με την Τζένιφερ Χάντσον στο «Respect» της Λισλ Τόμι πρωταγωνιστούν ακόμη οι Φόρεστ Γουιτάκερ (ερμηνεύει τον πατέρα της Φράνκλιν), Μάρλον Γουάιανς (τον πρώτο της σύζυγο, Τεντ Γουάιτ), Μέρι Τζέι Μπλάιτζ (στον ρόλο της Νταϊάνα Γουάσινγκτον), Μαρκ Μάρον (ως ο παραγωγός της Atlantic Records, Τζέρι Γουέξλερ).

Το «Respect» έχει και τηλεοπτικό αντίζηλο, αφού είναι έτοιμο και το «Genius Aretha» παραγωγής National Geographic (ανήκει στον επόμενο κύκλο «Genius» του καναλιού) έχει για πρωταγωνίστρια τη σπουδαία Σίνθια Ερίβο (υποψήφια φέτος για Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για το «Harriet»), το οποίο καθυστέρησε την πρεμιέρα του λόγω του Covid-19 και αναμένεται να προκαλέσει εκρηκτικές συγκρίσεις με το «Respect».

Respect Poster 607