Buzz

Το «Halloween Ends» θα διαφέρει από τις υπόλοιπες δυο ταινίες του reboot

στα 10

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Τζον Κάρπεντερ, λέγοντας επίσης πως θεωρεί τον Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν έναν πολύ καλό σκηνοθέτη.

Το «Halloween Ends» θα διαφέρει από τις υπόλοιπες δυο ταινίες του reboot

Το 2018 ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν αναβίωσε τον τρόμο στο Χάντονφιλντ ξυπνώντας και πάλι τον Μάικ Μάγιερς με το reboot του «Halloween». Αν και η πρώτη ταινία κατάφερε να μείνει η κλασσική και να θεωρείτε ως ένα από τα καλύτερα reboot τρόμου, το σίκουελ της «Halloween Kills», το οποίο κυκλοφόρησε πέρσι τον Οκτώβριο, δεν κατάφερε να σταθεί αντάξιο των προσδοκιών.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζον Κάρπεντερ πιστεύει πως το «Halloween Ends» σηματοδοτεί και το τέλος του franchise

halloween kills 607

Πάντως υπάρχουν ακόμα ελπίδες για ένα δυνατό φινάλε με το «Halloween Ends» το οποίο αναμένεται φέτος τον Οκτώβριο στις αίθουσες. Και σύμφωνα με τον Τζον Κάρπεντερ, ο οποίος κάνει την παραγωγή και γράφει τη μουσική για την ταινία, το φινάλε θα κλείνει όντως την ιστορία αλλά ταυτόχρονα θα ξεφύγει από τα αναμενόμενα. «Λοιπόν, είναι Halloween, και τελειώνει. Θα δείτε ότι είναι θα έχει μια απομάκρυνση από τα υπόλοιπα. Είναι ενδιαφέρον. Ο Ντέιβ είναι πολύ καλός σκηνοθέτης. Μου αρέσει να δουλεύω μαζί του.»

Το πως ακριβώς θα απομακρύνεται μένει να το δούμε μιας και ο Κάρπεντερ δεν έδωσε καμία παραπάνω λεπτομέρεια. Αλλά τουλάχιστον, ακόμα και έτσι, θα είναι ενδιαφέρον ο Γκριν να δοκιμάσει κάτι τελείως διαφορετικό μέσα σε αυτά τα 45 χρόνια ιστορίας του franchise.

Το «Halloween Ends» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Οκτωβρίου.