Buzz

Ο Τζον Κάρπεντερ πιστεύει πως το «Halloween Ends» σηματοδοτεί και το τέλος του franchise

στα 10

Τελικά ο Μάικλ Μάιερς θα πεθάνει μια για πάντα;

Ο Τζον Κάρπεντερ πιστεύει πως το «Halloween Ends» σηματοδοτεί και το τέλος του franchise

Ηδη γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό πως η τριλογία του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν «Halloween» θα τελειώσει φέτος με την ταινία «Halloween Ends», την 13η ταινία (τυχερή ή άτυχη; Θα δείξει) του franchise. Ακόμα κι αν η ταινία σηματοδοτεί την αποχώρηση του Γκριν από το franchise, ο ίδιος πίστευε πως θα υπάρχουν και άλλοι σκηνοθέτες με το δικό τους όραμα για να συνεχίσουν τον θρύλο του Μάικλ Μάιερς.

Αλλά για τον Τζον Κάρπεντερ, τον δημιουργό του franchise αλλά και παραγωγό της τελευταίας τριλογίας, μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο ComicBook.com ο Κάρπεντερ συζήτησε για την πιθανότητα συνέχισης του franchise ακόμα και μετά την αποχώρηση του Γκριν, αλλά φάνηκε αρκετά αβέβαιος για το μέλλον του. «Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω την κινηματογραφική βιομηχανία: αν πάρετε ένα σήμα του δολαρίου και το επισυνάψετε σε οτιδήποτε, θα υπάρχει κάποιος που θα θέλει να κάνει μια συνέχεια. Αν το σήμα του δολαρίου δεν είναι αρκετά μεγάλο, ό,τι κι αν γίνει, δεν θα επιζήσει. Δεν ξέρω φίλε. Δεν γνωρίζω. Αυτή τη φορά, δεν ξέρω. Θέλουν πολύ να το τελειώσουν [το franchise]. Θα το κλείσουν, θα το τελειώσουν. Αυτό έχει στο μυαλό του ο Ντέιβιντ. Και είναι εντάξει», δήλωσε ο Κάρπεντερ.

Διαβάστε ακόμα: Νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Halloween Ends»

halloween 2007

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως είχε πει και ο Τζέισον Μπλου, του οποίου η εταιρεία Blumhouse έχει αναλάβει την παραγωγή της τριλογίας του Γκριν. «Κάναμε μια συμφωνία για τρεις ταινίες. Κάναμε μια συμφωνία για τρεις ταινίες με τον Μάικλ Μάιερς. Θα ήθελα πολύ να τη επεκτείνω. Αν ο Μάλεκ [Ακάντ, παραγωγός] μας θέλει, θα ήθελα πολύ να την επεκτείνω, αλλά είμαστε πολύ απασχολημένοι με το να βεβαιωθούμε ότι η τρίτη ταινία είναι αρκετά θεαματική, γιατί αυτά είναι τα άμεσα σχέδιά μας και αν πάει πέρα από αυτό, θα ήμουν ενθουσιασμένος. Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια να εμπλακούμε μετά από αυτήν την τρίτη ταινία.»

Το «Halloween Ends», είναι δεν είναι το τέλος του franchise, θα κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 14 Οκτωβρίου.