Buzz

Νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Halloween Ends»

στα 10

Από ό,τι φαίνεται η Λόρι Στρόουντ είναι έτοιμη να σταθεί και πάλι στα πόδια της για να αντιμετωπίσει τον Μάικλ Μάγιερς.

Νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Halloween Ends»

Αν κάτι έκανε λάθος το «Halloween Kills» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, το οποίο κυκλοφόρησε επιτέλους στις αίθουσες μετά από πολλές αναβολές τον Οκτώβριο που μας πέρασε, ήταν το πόσο άφησε αχρησιμοποίητη την κεντρική του ηρωίδα Λόρι Στρόουντ, αφήνοντάς την, στο μεγαλύτερο μέρος, να βρίσκεται κατάκοιτη στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου.

Ευτυχώς όμως το τρίτο και, φαινομενικά, τελευταίο κεφάλαιο της νέας τριλογίας του franchise με τίτλο «Halloween Ends» φαίνεται πως ετοιμάζει να διορθώσει όλο αυτό. Εξάλλου περιμένουμε να δούμε τη μεγάλη τελική αναμέτρηση της Στρόουντ με τον Μάικλ Μάγιερς. Αυτό φαίνεται πως επιβεβαιώνει και η Τζέιμι Λι Κέρτις με μια νέα της φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Halloween Ends» την οποία ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter.

Διαβάστε ακόμα: «Halloween Kills» επίσημη πρεμιέρα: Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποτίει φόρο τιμής στην μητέρα της, Τζάνετ Λι

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα για την πλοκή της ταινίας και για το πως θα εξελιχθεί το μεγάλο φινάλε μετά και τα όλα όσα διαδραματίστηκαν στο φινάλε της δεύτερης ταινίας. Αυτό όμως που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι η ταινία «Halloween Ends» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Οκτωβρίου 2022. Λίγη αναμονή ως τότε.